Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit skipas, der gælder fra første kursusdag.

Vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for, når du skal begynde dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrudsigt, oplysninger om sneforhold, oplysninger om pister.
Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at stå på ski.

Kl. 18.00 møder UCPA-holdet jer for at præsentere jeres ferie: UCPA-ånden, gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra mandag til fredag.

Typisk dag – 1 formiddagssession eller 1 eftermiddagssession eller 1 dagsudflugt.

Mandag – Tignes
Kontrol af deltagernes niveau på pisten og på pisterne. Sikkerhedstræning: 1. tilgang til D.V.A.-søgning, derefter realisering af mellemstore ruter. Der lægges vægt på teknisk tilpasning til terrænet og på at bevidstgøre om problemerne ved offpistekørsel med henblik på at strukturere gruppen.

Tirsdag til fredag – Espace Killy
Du vil køre på de smukkeste pister i Espace Killy-domænet med et utroligt udvalg af offpiste-pister. Afhængigt af sneforholdene og gruppens sammensætning kan I endda tage på Sache…. mytiske ansigt af fantastiske pister i varierede og bevarede områder.

Onsdag – Halvdag, lokal piste og offpiste

Påkrævet udstyr

Kasket, hat eller pandebånd, solbriller og kvalitetsbriller, tyndt åndbart undertøj, fleecejakke, varm og vandtæt skijakke og -bukser, varme strømpebukser eller boksershorts, 2 eller 3 par sokker, handsker, vanter og vandflaske. En freeridehjelm kan være et plus, solcreme og læbepomade. Husk at beskytte dig mod kulde såvel som mod solen. Tag en hængelås med til at låse dit klædeskab på værelset og skabene i bagagerummet, hvis det er nødvendigt. Husk at tage en lille rygsæk med i tilfælde af måltider på pisterne. Medbring dine egne håndklæder (dr

Ski, bindinger, støvler, stænger, sikkerhedsudstyr: rygsæk, D.V.A., skovle, sonder. Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser. Selvbetjening med forskellige retter – 5 eller 6 valgmuligheder af forretter (råkost, pålæg og salater…) – varme retter: kød eller fisk ved hver servering – grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering – oste- og dessertbuffet. Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savojardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas i hele opholdet
Udstyr til skiløb uden for pisten Sikkerhedsudstyr (lavinesøger, skovl, sonde, rygsæk)
DVA-træning i eftersøgning
Grupper på højst 9 personer
4 til 5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Kom væk fra de slagne stier og stå på ski uden for pisten i Espace Killy