Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30-10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit “Grand Massif”-ski-pas, der er gyldigt fra første kursusdag. Træning efter eget ønske fra den første eftermiddag.

Vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at få en god start på sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pisterne.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00, så du kan nyde din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen giver UCPA’s personale dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

8 sessioner fra mandag til fredag.

Typisk dag – 1 formiddagssession + 1 eftermiddagssession eller 1 dagsudflugt.

Tirsdag – Flaine
Kontrol af deltagernes niveau på pisten og på pisterne. Sikkerhedstræning: 1. tilgang til D.V.A.-søgning, derefter realisering af mellemstore ruter. Der lægges vægt på teknisk tilpasning til terrænet og på at bevidstgøre om problemerne ved offpistekørsel med henblik på at strukturere gruppen.

Onsdag til fredag – Grand Massif
Du kører på de smukkeste pister i Grand Massif-området med et utroligt udvalg af offpiste. Afhængigt af sneforholdene og gruppens sammensætning vil I opleve Jules-pisten, Poubelles-couloiret eller Aup de Veran…. storslåede pister i varierede og velbevarede områder.

Påkrævet udstyr

1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbepomade

Medbring en eller to hængelåse til at låse din garderobe eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski (offpiste-ski – Rossignol-partnerskab), støvler og stave.
Sikkerhedsudstyr (lavinesøger, skovl, sonde, lille taske).

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Flaine Grand Massif-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Udstyr til offpiste-skiløb
Sikkerhedsudstyr (lavinesøger, skovl, sonde, rygsæk)
DVA-sikkerhedsuddannelse
Gruppe på højst 9 personer
8 sessioner

Teknisk niveau

Nyd 6 dage med sensationer med det bedste offpiste-skiløb i Flaine!