Ankomst og afrejse

D1 – Ankomst.
UCPA Lumbarda byder dig velkommen på fredag fra kl. 18.00.
Det vil være en god lejlighed til at finde sig til rette, og hvorfor ikke se solnedgangen fra poolen før middagen.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly fredag morgen og ankomst til lufthavnen om eftermiddagen. Fra lufthavnen transfer (2.30 minibus med aircondition til Orebić-molen (2.30 minibus med privat aircondition). Derefter overførsel med færge til øen Korcula, og overførsel til centrum.
Ankomst til centret forventes sidst på dagen.

D8 – Returnering
Dit ophold slutter den følgende fredag kl. 11.00.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret tidligt om morgenen for at nyde en del af dagen i Dubrovnik!
Efter færgen og transporten med minibus ankommer du til Dubrovnik om morgenen. Mens du venter på dit fly om eftermiddagen, kan du tage til denne monumentale by, som har fået tilnavnet Adriaterhavets perle. Det vil være en mulighed for at opleve og besøge den gamle bydel, dens volde, dens palads osv. Med sin unikke arkitektur er den endda blevet brugt som kulisse til optagelser af nogle mytiske serier.
Efter flyveturen ankommer du til Paris tidligt om aftenen.

Dag for dag program

Din ferie er baseret på følgende aktiviteter, der planlægges i henhold til dagens vejrforhold (D2 til D7):

> Katamaran, 4 halve dage:
Du vil lære eller perfektionere håndteringen af sejlsporten: hvordan man rigger en båd, hvordan man styrer og bevæger sig fremad, hvilke tegn man skal bruge for at læse vinden osv. I løbet af de 4 sessioner får du mulighed for at sejle mellem de mange kroatiske øer, der ligger foran Lumbarda.

> Kajakroning, 1 dag:
Lad os tage en dag og sejle fra ø til ø i kajak. Blandt de øer, du stopper på, er Badija berømt for sit gamle kloster, men også for de mange hjorte, der lever der. I picnicer på en af øerne, og hvorfor ikke benytte lejligheden til at udforske nogle af øerne.

> Wakeboarding / Snorkling, 1 halv dag:
Du tager af sted i båd med din instruktør og sætter dig til rette på en vild ø. I skiftes til at veksle mellem wakeboarding (20 min/pers) i det åbne hav og snorkling for at opleve faunaen og floraen på disse vilde øer. Det glatte vand foran Lumbarda-bugten er det ideelle sted at få en god wakeboardingfornemmelse.

> Paddle, 1 dag:
Lad os tage på en dags padling til den stille og uspolerede ø Sutvara. I løbet af dagen vil du perfektionere din padleteknik og din balance i en fantastisk beliggenhed. Ved middagstid holder I picnic på øen i et naturligt miljø.

> Fridag: På denne fridag har du flere muligheder. Du kan slappe af ved hotellets swimmingpool, udforske området på egen hånd eller vandre på Mount Ilija (valgfrit).
– På egen hånd kan du leje cykler til at køre langs kysten, en båd til at sejle mellem øerne eller en bil til at køre til de forskellige bugter på øen.
– Som en mulighed med UCPA tager vi dig med båd og derefter til fods til toppen af halvøen Peljesac, hvor du får en betagende udsigt over øgruppen. Dette vil også være en mulighed for at opleve og spise frokost i byen Orebic.

Efter dagens sport er det tid til aftenen:
– En vinsmagning venter på dig. I hjertet af vinmarkerne, på øens højder, vil I spise middag hos en lokal vinproducent.
– En aften på en restaurant på Korcula med udsigt over byen. Flere busser kører jer til centrum på det ønskede tidspunkt.
– Til jeres sidste aften venter UCPA-holdet på jer til en grillaften.

Påkrævet udstyr

På grund af programmet anbefaler vi, at du medbringer flere badetøj. Da strandene er lavet af småsten, kan det også være nyttigt at medbringe svømmesko. Da solen er meget stærk, anbefaler vi, at du medbringer en kasket/hat og solbriller og helst en lycra t-shirt for at beskytte dig mod solen, når du er i vandet.

For din komfort anbefaler vi, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med. Aftenerne kan være lidt køligere, så husk at tage en trøje/windbreaker med.
Da solen står tidligt op i Kroatien, kan du også tage en natmaske med, så du ikke bliver vækket af de første solstråler.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Under opholdet får du fuld forplejning.
Morgenmaden indtages på hotellet i form af en buffet. Frokosten serveres som en picnic eller oftere på lokale restauranter. Aftensmaden serveres på hotellet eller ved nogle lejligheder på lokale restauranter.

NB: Afhængigt af restauranten er visse desserter ikke inkluderet i helpension.

Inkluderet med rejsen

7 overnatninger på Borik Hotel
Fuld pension, herunder mange måltider på lokale restauranter
Alle aktiviteter og besøg er inkluderet i programmet: 4 halve dage med katamaransejlads, 1 dag med kajaksejlads, 1 halv dag med snorkling og wakeboarding og 1 dag med stand up paddling
Ledsagelse af sportsinstruktører med kendskab til området Sportsudstyr, der er nødvendigt til aktiviteterne
transport til sportsaktiviteterne
Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale returflyvninger og transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Vandsport i Adriaterhavet