Ankomst og afrejse

Velkomst og tildeling af boliger fra kl. 8.
Oxygen-udflugt kl. 11. Lær din gruppe at kende ved at deltage i et lille orienteringsløb kl. 14.
Åbningsmøde for opholdet kl. 17:30 efterfulgt af en velkomstdrink.

Hvis du har købt optionen om at ankomme dagen før, bedes du præsentere dig selv på sportsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme sent, bedes du kontakte centret for at få indgangsdørens kode, en konvolut vil vente på dig i receptionen.

Opholdet slutter lørdag kl. 14 efter frokosten.

Dag for dag program

En halv dag med elektrisk mountainbiking, en chance for at opleve det fantastiske panorama af Ecrin-massivet uden for meget anstrengelse.

Over to halve dage, vandretur med overnatning i et bjergskur. Start vandreturen for at opdage flora og fauna i Brianconnais, og så går turen op til skjulet for en nat i bjergene. Dagen efter, retur via Kongevejen til Monêtier-les-Bains.

En dag med flodsport med canoraft (oppustelig både til to personer), den ene styrer, mens den anden får båden op i den nødvendige fart til at overvinde forhindringerne på ruten, og derefter rafting på den lavere Guisane-kyst, kategoriseret som klasse IV. Toppen af sensationer: indgangen hurtigt, labyrinten, pungen, James Bond og Montlhéry byder dig velkommen!

En halv dag med Via Ferrata, hvor man står overfor verticalitet, ideelt til at dominere hele dalen, man stiger op og så går man ned ad væggen igen.

I fritiden kan man slappe af og dase ved poolen for at genoplade batterierne; beachvolley, petanque eller slackline er selvstyrende aktiviteter. Forløbet af dette program er givet som en indikation. Det kan være nødvendigt at ændre eller tilpasse programmet på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun programlederne fra UCPA, der har beføjelse til at træffe de nødvendige afgørelser. Det kan også tilpasses deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tøj og personligt udstyr til medbringning:
Vandresko, hvis du har sådanne, badedragt, sko der sidder godt fast på fødderne og et par der tåler vand af typen “sneakers”.
Sommerhat, solbriller, en trøje eller fleece, en regncape eller k-way, let bukser eller joggingbukser, en vandflaske eller plastflaske, solcreme, personlige medicin, sneakers eller tennis, dagsrygsæk.

Førstehjælpskit:
Vi opfordrer dig til at medbringe et lille personligt førstehjælpskit.

Typisk indhold:
– Personlig medicin, hvis du er udsat for specifikke lidelser (allergi osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at rense små sår: vædede kompresser.
– Solbeskyttelse til huden og læberne.
– Noget til at lindre hovedpine og muskelømhed.

Spørg din læge og apotek for rådgivning.

Alt teknisk udstyr er til rådighed til aktiviteterne.
Til vandreture: vandrestøvler*, rygsæk.

* Du er velkommen til at medbringe dine egne vandrestøvler, hvis du har dem.

Forplejning

Selvbetjeningsbuffet.
Alle måltider er vegetariske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
6 multisportsessioner i bjergene
Transport med bus fra Clermont-Ferrand eller Paris

Teknisk niveau

Det bedste af Serre Che koncentreret omkring en uge.