Ankomst og afrejse

Mødested mandag morgen på parkeringspladsen i den gamle landsby Cornillon (30) kl. 10.00 (UCPA-skilt). Aflever dine tasker og tag tøj på. Præsentation af ugen og af vores opholdssted. Til fods og “i ro og mag” vil vi opdage den lilla lavendel, landsbyen Cratoule med sine fantastiske huse og haver i en bugt af en glemt sti, en flok på en sti… Svømmehal omkring kl. 17.00.
Aftensmad og overnatning i Cornillon.

I bil kører vi til Uzès, en by, der er klassificeret som historisk kulturarv, og vi opdager Place aux Herbes, hvor der afholdes et storslået provencalsk marked: dufte, farver og palaver. Picnic med markedets smagsoplevelser. Afslutning lørdag senest kl. 13.30 i Uzès.

Dag for dag program

Dag 2 – Transport i bil til Pont du Gard, som vi vil opleve i kano på floden “le Gardon”. Et magisk øjeblik, når vi passerer under Pont du Gard (som er på UNESCO’s verdensarvsliste) og tager en svømmetur i det klare vand! Tilbage med bil.
Aftensmad og overnatning i Cornillon.

D3 – På mountainbike : Efter et besøg på markedet i Goudargues går vi i skyggen af en smuk fyrreskov, hvor nogle meget smukke gamle huse er gemt !
Aftensmad og overnatning i Cornillon

D4 – Canyon des Concluses. I en vild natur har en bæk skåret sit leje i dette kalkstensmassiv (klipper, grotter). En rigtig øjenåbner!
Aftensmad og overnatning i Cornillon

D5 – I grønne omgivelser, i skyggen af en smuk nationalskov, vil vi opdage Chartreuse de Valbonnes. Kartusermunkene vidste, hvordan de skulle vælge deres steder! …. Om aftenen forlænger svømmehallen og bordets glæder dagen. Middag og nat i Cornillon

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

For at få kolde måltider, der er miljøvenlige, bedes du medbringe let bestik og en beholder af typen “Tupperware” med en kapacitet på 0,7 eller 1 liter.

Personligt udstyr er påkrævet:
Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirt(e), åndbar undertrøje (Odlo, Capilene, Carline), sweatshirt, polarpelsjakke eller kraftig trøje (til aftenen), vandtæt jakke (Goretex) eller regnkappe, shorts, badetøj, lette lærredsbukser, halvhøje sokker (bouclette), lette vandresko til vandreture, vandrestave, hvis du har dem, vandflaske eller plastikflaske, kniv, plastikskål og -bestik, lille lommelygte, en stor plastikpose, en toilettaske og et håndklæde, en lille førstehjælpskasse, lommepenge, en lille rygsæk til dagen (til picnicmad og personlige ejendele), kondisko, solcreme. Tag nogle snacks med (f.eks. müslibarer).

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.
Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Kanoer, pagajer, veste, mountainbikes, hjelme.

Forplejning

Aftensmad i et stenhus i autentiske omgivelser mellem oliventræer og vinmarker, familie- og regionalt køkken baseret på produkter fra haven, vin og aperitif fra huset. Picnic til at tage med til frokost.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten

Teknisk niveau

Provence ellers langs Gardon-stierne og -kløfterne