Ankomst og afrejse

Mandag – La Palud / Castellane Retning mod Gorges du Verdon.
Vi forlader La Palud for at tage mod landsbyen Châteauneuf og begynde en opstigning mod Suech plateauet: et unikt udsigtspunkt over Gorges du Verdon kløften. Efter picnicen begynder vi en 15 km nedstigning ad stierne mod Castellane, en by der er godt kendt blandt hvidvandsentusiaster.
37 km. Samlet stigning: 1000 m.

Fredag – Bouyon / Nice
Efter en stor nedstigning til Pont de la Cerise vil vi ankomme til landsbyen Gilette for at opdage resten af ruten langs Var. Sidste nedstigning, og så slutter vi os til civilisationen via en stor flad strækning, der fører os til Promenade des Anglais med udsigt over Englenes Bugt. Alle hopper i vandet til en middags svømmetur!
55 km. Højdeforskel: 250 m
Turen slutter i Nice kl. 15. Mulighed for at vende tilbage til den sportslige landsby La Palud-sur-Verdon med cykeloverførsel mod en EKSTRA BETALING.

Dag for dag program

Tirsdag – Castellane / Saint-Auban
Vi begynder med at bestige Saint-Barnabé-bjergpasset, derefter sneklædte Vauplane stadion, det højeste punkt på turen med dets 1597 m.
“Det er Mongoliet her!” Det er ofte det første indtryk, når man ankommer til toppen af Vauplane bakken. Nej, det er ikke hallucinationer forårsaget af anstrengelse, men virkelig den effekt, der gives af det exceptionelle panorama, der ledsager dig i nedstigningen mod Saint-Auban clue. Stien, sommetider teknisk, altid legende, stiger forsigtigt ned mod Èstérons banker.
50 km. Højdeforskel: 1400 m

Onsdag – Saint-Auban / Aiglun
En lille snoet sti, med nogle vadesteder, opfylder vores mest legesyge forhåbninger.
Når du forlader Saint-Auban, kommer du gradvist ind i det væsentlige af emnet med en opvarmning på 5 km mod Baratus-bjergpasset. Vær opmærksom, nedstigningen er en smule teknisk. En lille snoet sti, med nogle vadesteder, opfylder vores mest legesyge forhåbninger. Ankomsten til Gars er alt for hurtigt! Fra Clue til Clue gennem Èsteron. Og de mest tekniske nedstigninger før Aiglun.
Fra Gars følger du Estéron, skiftevis på sti og spor, i en næsten bukolisk, vegetabilsk atmosfære, snarere fugtig midt i sæsonen. Efter en første teknisk passage, en lang stigning og en anstrengende skub vil føre dig til det østlige topmøde af Charamel-bjerget, før du dykker ned i en af de mest tekniske nedstigninger.
35 km. Højdeforskel: 1000 m

Torsdag – Aiglun / Bouyon
Vi krydser hele dagen dale og landsbyer og beundrer en vild og autentisk region. Vi fortsætter langs Estéron, den anden Verdon.
Efter en svømmetur i de smaragdgrønne vande ved Roquesteron tager vi vejen til Conségude for at tage den sidste singletrack af dagen, der fører os til det pragtfulde Pascaline egetræ.
33 km. Højdeforskel: 1000 m
Dette afsnit er i begyndelsen ret familievenligt, men bliver mere kompliceret senere. Den fortsætter på en bjergsti langs kanten af Cheiron-biologiske reservat, og derefter ned mod Ferres. Suspensioner er nødvendige for at undgå at ryste hjernen for meget… Udsigtspunkterne giver mulighed for at beundre et pell-mell af dale, bjergkæder og hævede landsbyer.

Forløbet af dette program er angivet som et estimat.
Det kan ændres eller justeres i overensstemmelse med tekniske krav, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA’s ledere bemyndiget til at træffe nødvendige beslutninger.
Det kan også justeres i henhold til deltagerenes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Sportssko eller Mountainbike sko (du kan medbringe dine automatpedaler)
Mountainbike shorts eller cykelshorts
Kortærmet trøje eller ny åndbar T-shirt
Halvhandsker
Vind- og vandtæt jakke
Solbriller

Mountainbike, hjelm, rygsæk. Mulighed for at medbringe din egen mountainbike (gratis transport i TGV med en taske).

Forplejning

Frokosten indtages i marken, og I har den med i jeres tasker.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
10 mountainbike-sessioner

Teknisk niveau

Fra Gorges du Verdon til Promenade des Anglais, en unik mountainbike-opdagelse!!!