Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8:30 til 10:00), indkvartering (om formiddagen har du adgang til et sikkert rum til at efterlade din baggage), udlevering af udstyr og dit skiløb-pass gældende fra den første dag på kurset. Skiløb på egen hånd på skigebiet i Mont Blanc-dalen.

Råd fra sportslandsbyen: vi foreslår, at du kommer før kl. 13 for at få mest ud af din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de superviserede sessioner, der starter dagen efter: gruppeinddeling, mødetidspunkter, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” muligheden, hilser vi på dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan videregive indgangsdørens kode til dig. Du vil så finde en kuvert med dit navn på og information om, hvordan du finder dit værelse. Aftensmaden serveres indtil kl. 20:30.

Efter en sidste formiddag uden overvågning, skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12. Du skal forlade dit værelse senest kl. 13. Afgang fra sportsbyen er kl. 14.

Dag for dag program

2 sessioner fra mandag til fredag (en coaching og en guiding på området)
Gruppe dannet på baggrund af dine præferencer, dine forventninger og dit tekniske niveau. Afhængigt af organisationen kan det være, at dine 2 sessioner bliver grupperet på 1 dag for den bedst mulige oplevelse.

Sessioner med skiftende teknisk vejledning, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister på stationen… det hele med maksimal deling og fornøjelse.

Under dine selvstændige tider, er du fri til at stå på ski med dine venner eller alene, nyde stationen, hvile mellem to intensive skiløbssessioner…

Påkrævet udstyr

Til skiløbet
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 sweatre eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboard handsker, der er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller som filtrerer UV-stråler, 1 skimaske, 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbepomade.

Sørg for at have en lille lås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en vandflaske), en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en stikdåse og bysko.

Medbring dit eget badehåndklæde (lagner leveres af UCPA).

Alt teknisk udstyr stilles til rådighed som lån
Vandresko, rygsæk…
Udstyret er nyere og lever op til standarden.
Tøv ikke med at medbringe dine egne sko, rygsæk og teleskopstokke, hvis du har dem.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra frokost på den første dag til frokost på den sidste dag af dit ophold.
Fra mandag til fredag er frokosterne i form af picnic (ingredienserne leveres i form af en buffet, ved morgenmaden skal du selv bære din picnic hver dag).
Husk at tage en “madkasse” eller lignende med til at transportere dine frokostsalater i din taske. For at undgå overforbrug af plastik og engangsemballage stilles disse ikke til rådighed.
Husk også at tage en vandflaske med.

Til heldagsaktiviteterne er der løbende mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, anbefaler vi, at du også tager noget med.

Inkluderet med rejsen

Ski liftkort
Indkvartering (lagner i landsbyen, ikke i indkvarteringen under raids og ruter)
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring af køretøjet og dets passagerer), skilifter, der er inkluderet i programmet
Forplejning
Tilsyn
Specifikt udstyr
Animation
10 sessioner (i form af 5 sammenhængende dage, herunder 2 dage i raid) under tilsyn af en mid-mountain guide, fra mandag til fredag.

Teknisk niveau

Det bedste for at stå på ski sammen med venner og forbedre dine rides !!!