Ankomst og afrejse

Velkomst og uddeling af udstyr fredag morgen fra kl. 8.30 til 12.00. Morgenmad (fra 8.30 til 9.30), indkvartering (om morgenen, brusebad og bagage er til rådighed), udlevering af udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.
Tak, hvis du ankommer før kl. 9.00, så du kan modtage dit udstyr og dit skipas under de bedste forhold og følge briefingen med din instruktør.
Til orientering er vores reception lukket om eftermiddagen indtil kl. 17.00.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at stå på ski. Hvis du forventer at ankomme senere end kl. 12, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon).

Fredag formiddag, udstyr + briefing, derefter skisport og sikkerhed, brug af D.V.A. (lavinevideodetektor), vurdering af niveau og lokal offpiste. Om eftermiddagen adgang til offpisteområderne, afhængigt af vejrforholdene og snedækkets stabilitet.

Værelserne forlades kl. 9.00, og der vil være brusere og bagageopbevaring til rådighed.
Efter den sidste dag på ski skal udstyret afleveres senest kl. 17.30 og opholdet afsluttes kl. 18.00.

Dag for dag program

Lørdag og søndag, offpiste, afhængigt af forholdene og gruppens kondition (mulighed for kold frokost afhængigt af vejret), og hvorfor ikke vove sig ud i den mytiske Plan Cardinal-sektor.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten giver vi dig ski, støvler, stave og en sikkerhedstaske til offpiste.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Savoyard-måltid på bjergrestauranten lørdag aften
Skipas i hele opholdet
Udstyr til offpiste-skiløb
Sikkerhedsudstyr (lavinesøger, skovl, sonde, rygsæk)
DVA-sikkerhedsuddannelse
Gruppe på højst 10 personer
6 sessioner, 15 timer med instruktør

Teknisk niveau

Oplev off-piste skiløb i Val Cenis