Ankomst og afrejse

Reception mellem kl. 18.00 og 18.30 på UCPA Saint Lary-centret, der ligger i hjertet af landsbyen Saint Lary Soulan i Pyrenæerne

Magisk dag i Spanien (Mont Perdu-massivet), Miraval-kløften, 5 timers vandaktiviteter i hjertet af smukke kalkstenskløfter med krystalklart turkisblåt vand.
Tilbage til Frankrig og afslutning af opholdet kl. 16.00.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Dag for dag program

Afgang i minibus med din guide til Massif du Mont Perdu. Opdagelse af abseiling og læring af spring (ikke obligatorisk) i Metils-Viandico-kløften i nærheden af de gigantiske Anisclo-slugter. Møde med UCPA-holdet i Puyarruego. Aftensmad og overnatning på UCPA’s campingplads.

Påkrævet udstyr

Kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), sweatshirt, vandtæt jakke, shorts, badedragt, lærredsbukser, strømpebukser eller træningsbukser, cykel- eller windsurfinghandsker til canyon-aktiviteten, håndklæder. Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Vigtige oplysninger:
1 par terrængående sko eller vandresko og et par gamle sko (med pigge til løb) til vandet. Håndklæde, cykel- eller windsurfinghandsker til canyonaktiviteten, en vandflaske eller plastikflaske, 1 lille plastikboks til picnic (af typen “Tupperware”), 1 lille isotermisk pose med en eutektisk plade.

Alt teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
2 dage med canyoning

Teknisk niveau

Weekend med et canyon-eventyr mellem Frankrig og Spanien