Ankomst og afrejse

Dag 1 torsdag: Velkomst på togstationen i Chartres kl. 19.30 (afgang fra Montparnasse kl. 18.09 eller 18.24). Transport i bil til gîte (20 minutter, 14 km). Fordeling på værelserne, præsentation af weekenden, middag, aftensmad, nat. Mulighed for at gå i spa den første aften.

D4 Søndag : Le Grand Bérou / Le moulin de Guervilliers
Morgenmad og tredje yogasession i gymnastiksalen eller i haven (2 timers træning).
Afgang fra gîte med picnics i rygsækkene. Vi går ned i dalen og slutter os til Guervilliers-møllen ad en sti midt i dammene, mulighed for at forlænge turen ved at gå til Guinguette-dammen. Tilbage til gîte, ca. 3 timers vandring.
Oprydning af værelserne og transport til togstationen i Chartres. Afgang fra gîte kl. 17.30, du har mulighed for at blive lidt længere i Chartres og besøge den gamle bydel og katedralen. Der er togafgange til Paris hver time.

Dette program er kun givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Dag for dag program

D2 fredag : Le Grand Bérou / Château des Boulard
Morgenmad og første yogasession i den store stue eller i haven, hvis vejret tillader det (2½ times træning). Picnic i haven eller ved poolen.
Om eftermiddagen en rundvandring med udgangspunkt fra gîte’et. Vi kommer til Eure-dalen ved at krydse skoven Pré Vilaine og gå langs Boulard-slottets park. Ca. 2h30 vandring. Fri tid til at nyde spaen, middag, nat.

D3 Lørdag : Le Grand Bérou / Kajaksession
Morgenmad og anden yogasession i den store stue eller i haven, hvis vejret tillader det (2h30 øvelse). Picnic i haven eller ved poolen.
Om eftermiddagen, kort transport med køretøj til Eure-bredden. Introduktion til kajak- og kanosejlads på en rolig del af floden (ca. 2 timers sejlads). Tilbage til gîte. Fri tid til at nyde spaen, middag, aften.

Påkrævet udstyr

Du skal medbringe: 1 lille rygsæk til vandreturene (20 liter), 1 komplet sæt bestik (plastbeholder med låg, gaffel, en god kniv og ske), myggespray, en vandflaske på 1 liter, en vindjakke, solcreme, en kasket eller hat, lette vandresko og om nødvendigt ørepropper. Medbring venligst et håndklæde.
Til yoga: en skridsikker yogamåtte, behageligt tøj (shorts eller leggings).
Til sejlads: sko, der kan gå i vandet (gamle kondisko eller neoprenstøvler), shorts eller badedragt, undertrøje af syntetisk fiber (eller lycra), et badehåndklæde og en snor til dine briller, hvis du bruger dem.

Førstehjælpskasse
Der er en førstehjælpskasse til rådighed, og vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Til kajak- og kanoture stiller vi både, pagajer, redningsveste, vandtætte tasker og/eller vandtætte beholdere til rådighed.
Bemærk venligst: skridsikre yogamåtter, vandrestøvler og rygsæk leveres ikke!

Forplejning

Morgenmad, picnic og aftensmad tilberedes på gîte’et.

Inkluderet med rejsen

3 overnatninger i et dobbelt- eller tredobbeltværelse
Adgang til spaen fra aften D1 til morgen D4
Forplejning fra aftensmad D1 til picnic D4
7 timers yogaundervisning
2 vandreture, 1 kajaksession
Tilsyn med yoga, vandreture og kajaksejlads

Teknisk niveau

Yoga, kajak og vandreture eventyr weekend 100% Zen