Ankomst og afrejse

Reception fredag fra kl. 8.30 med morgenmad fra kl. 8.30 til 9.30.
Det er vigtigt at ankomme inden kl. 10.00 for at kunne tage af sted med gruppen.
Opvarmning kl. 14.00 på pisterne. Kontrol af niveauerne med nogle små råd uden for pisterne og fremvisning af sikkerhedsudstyret.
Til orientering er vores reception lukket mellem kl. 12 og 16.

Søndag – Fra Roc de la Pêche-hytten går vi op mod Pommier Blanc (afhængigt af gruppens niveau) og vender tilbage til Pralognan om eftermiddagen.
Højdeforskel: + 700 m / – 1300 m
Afslutning af løbet omkring kl. 16.00.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Dag for dag program

Lørdag – Afgang i Chavière-dalen, opstigning til Roc de la Pêche-hytten (højdeforskel 500 m +). Brug af vandreudstyr og håndtering af D.V.A.-sikkerhedsudstyr.

Påkrævet udstyr

Der leveres ikke individuelt ikke-teknisk udstyr, så glem ikke din rygsæk (mindst 50 liter) (vi kan undtagelsesvis hjælpe dig, ring til os for at reservere en, hvis det er nødvendigt), en vandflaske (eller plastikflaske) eller termokande, en personlig førstehjælpskasse, lommekniv og penge samt en lagenpose til hygiejne i refugiet.

Beklædning
Kasket eller tørklæde, hat og pandebånd, solbriller af god kvalitet, tyndt åndbart undertrøje, t-shirt(e), sweatshirt, fleecejakke eller kraftig trøje, vandtæt Goretex-jakke, Goretex-bukser, strømpebukser eller træningsbukser, 2 eller 3 par sokker, handsker, vanter. Solcreme og solcreme.

Kompromis mellem ski- og bjergbestigningsudstyr: praktisk, komfortabelt, vandtæt, vandtæt, isotermisk, let. Vejret skifter hurtigt i bjergene, og temperaturforskellene kan være meget store.
Husk at beskytte dig mod kulde såvel som mod solen. Volumen og vægt bør vejlede dig: sammensætning og bæreevne af tasken. Frem for alt skal du være praktisk.

Ski, støvler, bindinger, skind, knive og sikkerhedsudstyr: D.V.A. (af sikkerhedshensyn medfølger batterier ikke, men kan købes på stedet), skovle, sonder, slæder.

Vi anbefaler, at du medbringer det udstyr (især sko), som du er vant til. Det vil blive kontrolleret.

Forplejning

Alt er inkluderet, undtagen vand og andre drikkevarer, som du skal betale for i refugiet.
For at begrænse mængden af bagage, som du skal bære, og for at kunne tilbyde dig et passende måltid mad, er der halvpension på refugiet.
Kun middagsmaden og maden til løbet tages fra taskerne.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
1 overnatning i et refugium
Skitouringudstyr
Skipas
Sikkerhedsudstyr (DVA, skovl, sonde)
Sikkerhedsuddannelse i DVA
Grupper på højst 10 personer
Ledsagelse i 2 og en halv dag af en instruktør eller en højfjeldsguide
Adgang til vandlandet og skøjtebanen om fredagen

Teknisk niveau

En pause mellem natur og vandring i Vanoise