Ankomst og afrejse

Velkomst fredag aften kl. 18 ved Saint Charles stationen og transport (eller kl. 18.30 direkte til din indkvartering) til Garlaban campingpladsen, i hjertet af Marseilles fyrreskov. Installation og måltider serveres på campingpladsen.

En dag fuld af eventyr venter på dig. Du vil tage på “svimmelhedens stier”: Det er en rute, der består i at gå rundt om en klippehalvø til fods, sikret med klatreudstyr (sele, hjelm, reb). Du vil så krydse forskellige forhindringer med via corda, svævebane, rappelling og klatring.
Retur til Saint Jean stationen er planlagt til kl. 17.

Dag for dag program

Om morgenen er formålet med denne halvdagsaktivitet at blive bekendt med gruppen, at opdage eller bekræfte sit niveau i klippeklatring. Dette vil være en mulighed for at få et overblik over din viden om rebhåndtering og dine forventninger til denne weekend. Du afslutter denne klatredag ved at udfordre dig selv og opdage al skønheden i denne sport på et kendt sted i calanques. Om eftermiddagen tager du på en vandretur til Cap Canaille, et ikonisk sted i calanques.

Forløbet af dette program er angivet som vejledende. Det kan blive ændret eller tilpasset, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-lederne, der har beføjelser til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau. For din information er aktiviteten ikke obligatorisk, du kan, hvis du ønsker det, nyde centret og stranden.

Påkrævet udstyr

Til udførsel af aktiviteten, medbring en lommelygte, en flaske på omkring 2 liter, myggemiddel, solcreme, en vindjakke, briller, en snor til dine briller, en UV-resistent t-shirt, kasket eller hat, lukkede sportsko uden snørebånd til sejlads, et par lav-vristede vandresko til tilgangsmarchen ved klatring og om nødvendigt ørepropper…
Tøv ikke med at bringe dine personlige genstande, hvis du har nogen.

Planlæg en solbruser og en vaskeklud.
Medbring til efter-aktiviteten, svømmefødder, maske og snorkel til opdagelse, hvis du har nogen.
Planlæg penge til eventuelle ekstra omkostninger: butik, bar osv.

Medbring en lille hængelås til at sikre dine værdigenstande i skabe stillet til rådighed (30 x 20 x 25 cm).

Førstehjælpstaske
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpstaske.

Typisk indhold:
– Personlige medicin, hvis du er udsat for særlige forstyrrelser (allergier osv.)
– Noget til at forebygge og behandle vabler
– Noget til at forebygge eller lindre problemer med ankler og knæ: “Elasto” type bånd
– Noget til at rengøre små sår: imprægnerte kompresser
– Solbeskyttelse til huden og læberne
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter

Spørg råd til din læge og apoteker.

Til klatring og via corda sørger vi for en klatresele med karabinhager og lænker, klatresko, hjelm og en 40 liters rygsæk.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
4 øvelser til at opdage forskellige sportsgrene

Teknisk niveau

En multisports mikro eventyr mellem land og hav i hjertet af calankerne