Ankomst og afrejse

Velkomst på centret mellem kl. 18 og 19 fredag aften. Velkomstdrink, en chance for at lære gruppen at kende. Måltider og overnatning på sportslandsbyen i Sormiou calanque.

Der er ingen organiseret shuttle direkte fra SNCF stationen. For dem, der ankommer fra denne station, har I møde kl. 18.30 ved Sormiou-Jarre busstopstedet.
For de andre, har I møde direkte på sportslandsbyen kl. 18.

Efter at have afregnet dine eventuelle køb (bar, butik) og frigjort sovesalene for dine ting, vil du begive dig ud på denne sidste dag langs GR, for at opdage den vestlige del af Calanques: Marseilleveyre-massivet. Fra Madrague de Montredon, vil du passere gennem toppen af Béouveyre og derefter gennem Chèvres-kløften for at nå toppen af Marseilleveyre. En nedstigning gennem Selle-kløften vil bringe dig ud på det flade område af den døde mand. Denne rute langs toppene tilbyder udsigt til på den ene side havet og øerne, og på den anden side op til mont Ventoux.
Returen til sportslandsbyen forventes at være kl. 16.

Derefter tid til at aflevere det lånte sportsudstyr, dele en sidste debriefing med gruppen, og det vil være tid til at tage hjem.
For dem der skal til Marseille Saint-Charles togstation, vil en UCPA-køretøj køre jer tilbage mellem kl. 16.30 og 17 til busstoppestedet Sormiou-Jarre.
Du kan planlægge en returrejse med tog fra kl. 18.30.
For de andre, kan I nyde sportslandsbyen indtil kl. 18, dens lukketid.

Forløbet af dette program er angivet som en indikation.
Det kan være nødvendigt at ændre eller tilpasse det, afhængig af tekniske forhold, sikkerhedskrav eller det aktuelle vejr. I dette tilfælde er det kun UCPA-ledelsen, der er berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltageres tekniske og fysiske niveau. Som information er aktiviteten ikke obligatorisk, du kan, hvis du ønsker det, nyde centret og stranden.

Dag for dag program

Alle dage vil fortsætte uafbrudt med en picnic-pause langs GR.

Lørdag – Afgang i minibus mod Cassis, hvor du vil starte denne GR ved Port-Miou calanque. Derefter vil du opdage den i Port-Pin, før du dominerer den i En-Vaù. Stien vil få dig til at klatre op til Col de la Candelle, hvorfra du vil nedstige med overhængende udsigter over calanques i Sugiton og Morgiou, før du når Col des Baumettes, hvorfra du vil komme til Sormiou calanque.

Påkrævet udstyr

Forudse at skulle have skiftetøj, en elektrisk lampe, en drikkeflaske på omkring 2 liter (eller en plastikflaske), lav-top vandrestøvler til tilgangsmarcher, briller med snor, solcreme og en vindjakke. Myggemiddel og om nødvendigt ørepropper…
Tøv ikke med at medbringe dit eget udstyr, hvis du har det.

Forbered dig på en solbruser og en vaskeklud.
Tag, til aktiviteter efterfølgende, svømmefødder, maske og snorkel til opdagelse, hvis du har det.
Forbered noget til at betale for yderligere omkostninger: butik, bar osv.
Medbring en lille hængelås til at opbevare dine værdigenstande sikkert i skabene, som er til rådighed for dig (30 x 20 x 25 cm).

Førstehjælpstaske
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlige medicin, hvis du er udsat for specifikke lidelser (allergier, etc.)
– Noget at forhindre og behandle vabler
– Noget til at forhindre eller lindre ankler og knæproblemer: “Elasto” typen bånd
– Noget til at rengøre små sår: fugtige kompresser
– Solbeskyttelse til huden og læberne
– Noget til at lindre hovedpine og muskelømhed

Spørg din læge og apoteker om råd.

Rygsæk på ca. 35 liter.
Hvis udstyret beskadiges eller bortkommer, refunderes det til UCPA’s pris.
Tøv ikke med at medbringe dit eget udstyr, hvis du har noget.

Forplejning

Vores kok tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer, der passer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg, skinke, frisk frugtjuice… Måltiderne kan indtages i centrum i vores spisestue eller på den udendørs terrasse med den utrolige havudsigt. Ved middagstid får I en picnic på aktivitetspladsen. Medbring din egen vandflaske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
4 vandreture

Teknisk niveau

En unik nedsænkning i hjertet af calanques på denne internationalt anerkendte GR.