Ankomst og afrejse

Mandag – Møde sidst på formiddagen.
Velkommen, installation. Koldt måltid på centret. Præsentation af ugen.
Begyndelse af aktiviteterne om eftermiddagen, opvarmning i retning af Châteauneuf-plateauet.

Fredag – Med udgangspunkt i Les Bondils er der mulighed for at tage den romerske vej igen og komme til den fantastiske Praou-dal ved foden af Les Mourres. Vi får en lille forfriskning ved Bergerie-kilden, inden vi bestiger PNR’s højeste punkt, Mourre de Chanier (1930 m), samt Petit og Grand Mourre. Nedturen foregår i et varieret terræn, der bringer os tilbage til Les Chauvets med en fantastisk udsigt over det høje provencalske landskab.
Turen slutter kl. 16.00.

Dag for dag program

Tirsdag – Opdagelse af Martel-sporet med en let teknisk nedkørsel (- 350 m) og en første “prøvekørsel”. Når Imbert-brydningen er blevet krydset med sine stiger, en lille forfriskning i Verdon-floden. Afslutning af ruten ved Point Sublime, med udsigt over kløfterne. Shuttlebus til og fra sportsbyen.

Onsdag – Med udgangspunkt i Rougon, en opvarmningsafkørsel til Verdon for at opleve den majestætiske flodbæk. Over den genovesiske bro på venstre bred for at nå frem til det naturlige udsigtspunkt Rancoumas (naturlig balkon med udsigt over Verdon og dens svimlende klipper).
Vi går stille og roligt opad, inden vi sætter tempoet lidt op på Breis-plateauet og passerer passet af samme navn, hvor vi kan opleve middelalderlandsbyen Trigance. Vi vender tilbage gennem Jabron-kløften til Carajuan-broen.

Spa-session i landsbyens kurbad. En behandling, der er beregnet til at lindre ømme og trætte muskler i ben og lægge. Denne styrkende og drænende massage anvender naturlige aktive ingredienser fra den kinesiske farmakopé. Du vil finde dine ben friske og lette for en følelse af total afslapning. 30 minutters lykke.

Torsdag – La Palud / Lac de Sainte-Croix
En sportslig start gennem Barbin skoven, som følger GR4. Denne trekking eskapade vil foregå mellem blandede skove og højdedrag, mellem stier og spor med en betagende udsigt over søen og Valensole-plateauet. Midt på dagen vil en svømmetur til afslapning af musklerne ved Sainte-Croix-søen ved en teknisk sti afslutte denne uge. 4 til 5 timers vandring. Shuttle tilbage til sportsbyen.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring 1 par løbesko eller multipurpose-sko og 1 25 l trailrygsæk med vandpose.
Svømmedragt, åndbar teknisk T-shirt, shorts, lange strømpebukser, let vindjakke, pandebånd, kasket, lette handsker, solcreme.

Førstehjælpskasse og apotek
Hver guide eller instruktør har en førstehjælpskasse med.
Som navnet antyder, skal den bruges i tilfælde af større problemer, der opstår under udflugten eller raidet. Denne kasse kan ikke anvendes som gruppens førstehjælpskasse til mindre problemer, der er forbundet med aktiviteten eller turens begrænsninger.
Vi opfordrer dig derfor til at medbringe din egen personlige førstehjælpskasse.

Typisk indhold :
– Personlig medicin i tilfælde af behandling eller hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
– creme mod skæfteskader
– Forebyggelse og beskyttelse mod vabler: bandage af typen “Elasto” eller “Micropore”.
– Til behandling af vabler: forbindinger af typen “2nd skin”.
– Til forebyggelse eller lindring af ankel- og knæproblemer: bandager af typen “Elasto”.
– Til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

I alle tilfælde skal du spørge din læge og apoteker til råds og huske, at du skal have din egen medicin med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Løbesko*, rygsæk.

* Du er velkommen til at medbringe dine egne sko, hvis du har dem.

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer baseret på lokale produkter, der svarer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg med bacon, frisk frugtjuice…
Klimaet i Alpes-de-Haute-Provence gør det muligt at nyde morgenmad og aftensmad hovedsageligt på terrassen. Ved middagstid vil I have en picnic på aktivitetspladsen. Medbring din egen vandflaske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr

Teknisk niveau

Nyd de enestående ruter i Verdon til fods og på stier.