Ankomst og afrejse

Mandag – Aftale sidst på formiddagen. Velkomst, installation. Koldt måltid på centret. Præsentation af ugen. Start af aktiviteter tidligt på eftermiddagen, opvarmning i retning af Châteauneuf plateauet.

Fredag – Fra Bondils, får vi muligheden for at gå tilbage på den romerske vej og få adgang til den smukke Praou dal, ved foden af Mourres. En lille forfriskning ved kilden til Bergerie før bestigningen af det højeste punkt i PNR, Mourre de Chanier (1930 m), samt den lille og store Mourre. Nedstigningen vil foregå i varieret terræn, der vil bringe os tilbage til Chauvets med fantastiske udsigter fra balkonen over det høje provencalske landskab.
Turen slutter kl. 16.

Dag for dag program

Tirsdag – Opdagelse af Martel-stien med en lidt teknisk nedstigning (- 350 m) og en første del “trialisante”. Når Imbert-brudstykket er krydset via dets stiger, lille opfriskning i Verdon-floden. Slutningen af ruten ved Point Sublime, panorama af kløfterne. Transport frem og tilbage med bus til sportslandsbyen.

Onsdag – Fra Rougon opvarmes musklerne ned til Verdon for at opdage den majestætiske strøm. Krydsning over den genoiske bro på venstre bred for at nå den naturlige udsigtspunkt for Rancoumas (naturlig altan dominerende Verdon og dens svimlende klipper). Opgang i rolig gang inden let at genstarte stilingen på Breis-plateauet og passage af col med samme navn, der vil få os til at opdage den middelalderlige landsby Trigance. Tilbage via Jabron-kløften, ned til Carajuan-broen.

Session i landsbyens spa. En behandling dedikeret til at lindre ømme og trætte ben- og kalvemuskler. Denne toniske og drænende massage bruger naturlige aktive stoffer fra den kinesiske farmakopé. Du finder friske og lette ben igen for en total følelse af afslapning. 30 minutters lykke.

Torsdag – La Palud/Lake Sainte-Croix
Start med sportsgang ved Barbin-skoven, der låner GR4. Denne rando-trail getaway vil være mellem blandede skove og kantlinjer, mellem stier og spor med betagende udsigt over søen og Valensole-plateauet. Midt på dagen en svømmetur for muskelafslapning ved søen Sainte-Croix gennem en teknisk sti vil afslutte denne uge. 4 til 5 timers rando-trail. Transport tilbage til sportsbyen.

Forløbet af dette program er angivet vejledende. Det kan ændres eller modtage justeringer, afhængigt af de tekniske kriterier, sikkerhedskravene eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA-ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tag et par løbesko til trail eller alsidigt brug og en 25 l rygsæk til trail med plads til en vandflaske.
Badedragt, åndbart teknisk t-shirt, løbeshorts eller -bukser, lange tights; let vindjakke; pandebånd; kasket; lette handsker; solcreme.

Førstehjælpskasse og medicin
Hver ledsager, hver guide eller instruktør har en førstehjælpskasse.
Som navnet antyder, er dens funktion at blive brugt i tilfælde af store problemer, der opstår under udflugten eller raidet. Denne kasse kan ikke udgøre gruppens apotek til små almindelige problemer, der er iboende i aktiviteten eller rejsebegrænsningerne.
Vi opfordrer dig derfor til at medbringe din egen medicin.

Typisk indhold:
– Personlig medicin i tilfælde af behandling eller hvis du er udsat for særlige lidelser (allergi osv.).
– Anti-friktion creme
– Noget til at forhindre og beskytte mod vabler: “Elasto” eller “Micropore” patches.
– Noget til at behandle vabler: “2. hud” patches.
– Noget til at forhindre eller lindre ankler og knæproblemer: “Elasto” bandager.
– Noget til rensning af små sår: imprægnerede komprimerer.
– Solskyddelse til hud og læber.
– Noget til at lindre tarmproblemer forårsaget af ændringer i kost.
– Noget til at lindre hovedpine og ømme muskler.
– Noget til at lindre insektbid.

I alle tilfælde, spørg din læge og apoteker om råd, og husk at du bliver nødt til at bære din medicin, så medbring kun det mest nødvendige.

Løbesko*, rygsæk.

* Du er velkommen til at medbringe dine egne sko, hvis du har dem.

Forplejning

Vores kok og hans team tilbyder dig varierede og afbalancerede menuer baseret på lokale produkter, der svarer til dine daglige behov.
Forbedret morgenmad, ost, æg med bacon, frisk frugtjuice…
Klimaet i Alpes-de-Haute-Provence gør det muligt at nyde morgenmad og aftensmad hovedsageligt på terrassen. Ved middagstid vil I have en picnic på aktivitetspladsen. Medbring din egen vandflaske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr

Teknisk niveau

Nyd de fantastiske ruter i Verdon, både til fods og på sti.