Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (kl. 8.30-10.00), indkvartering (om morgenen kan du efterlade din bagage i et sikkert rum), udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra kursets første dag.

1. lektion om eftermiddagen. Vi anbefaler på det kraftigste, at du ankommer om morgenen, så du kan få din første lektion med din instruktør søndag eftermiddag. I løbet af denne session vil du få styr på dit udstyr og opdage dine første svæveflyvefornemmelser. Om aftenen giver vi dig alle de oplysninger, du har brug for under dit ophold.

Indkvartering : For alle forespørgsler eller oplysninger vedrørende din indkvartering, bedes du kontakte os via e-mail på valthorens@ucpa.asso.fr eller via telefon i vores sportsby på O4.79.00.01.39 (en uge før din ankomst).

Bemærk: Rejser du med UCPA-transport (tog og bus)?
Ankomst på pladsen om søndagen
Den nøjagtige tidsplan for din transport får du, når du tilmelder dig.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (via e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsporten. Du vil så finde en kuvert med dit navn på og en rutevejledning til dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste morgen uden opsyn skal udstyret returneres lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Bemærk: Hvis du rejser med UCPA-transport (tog og bus), bedes du kontakte os.
Afslutning af opholdet og afrejse fra pladsen om lørdagen
Den nøjagtige tidsplan for din transport får du, når du tilmelder dig.

Dag for dag program

Fra mandag 8 til 9 sessioner med en typisk dag – 1 session om morgenen + 1 om eftermiddagen, eller heldagsudflugt.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at komme i gang. I løbet af ugen lærer du om dit udstyr og de grundlæggende principper for skiløb.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du kommer længere og længere ned ad pisten. Du lærer ret hurtigt at mestre de grundlæggende teknikker til at bremse og dreje, så du snart kan nyde sporten fuldt ud. Så ikke flere undskyldninger, lad os få en fantastisk uge, hvor du lærer … og hurtigt får det sjovt.

Dette program er kun tænkt som en vejledning.
Det kan blive ændret eller tilpasset i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til svæveflyvning
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 par gode handsker eller vanter, 1 hue, 1 hjelm, 1 par solbriller og en skimaske (minimum UV-kategori 3), 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lille hængelås til at låse dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en rygsæk, hvis du spiser på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner udleveres af UCPA).

Ski, der egner sig til at lære at stå på ski, støvler og hjelm.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Val Thorens / Orelle indtil kursets afslutning
Skiudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med en instruktør

Teknisk niveau

Lær at stå på ski i Europas højest beliggende resort!