Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering, udstyr og dit ski-pas er klar fra den første dag af kurset.

Første session starter allerede første eftermiddag. Det er vigtigt at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen vil der være en præsentation af kurset med personalet.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en konvolut med dit navn på og instruktioner til at finde dit værelse. Aftensmaden serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uformelle morgen, aflevering af udstyr lørdag før 12h.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

9 sessioner fra mandag til fredag.

Du har aldrig prøvet at stå på ski, så dette er din chance for at komme i gang. I løbet af denne uge vil du blive introduceret til dit udstyr og de grundlæggende principper om at stå på ski.
På grønne og potentielt blå pister, vil du lære at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du gradvist bevæger dig længere ned ad skråningen. Du vil hurtigt få styr på de basale teknikker for at bremse og dreje, hvilket vil gøre det muligt for dig at nyde oplevelsen hurtigt. Så, ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge for at lære… og hurtigt få glæde af det.

Påkrævet udstyr

Til skiløbet 1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 god par handsker eller vanter (foretræk mere rummelige og mere vandtætte snowboard handsker eller vanter end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller der filtrerer UV-lys, 1 skibrille, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade. Forbered en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk til måltider på pisterne, en multi-stik og almindelige sko. Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Når du ankommer, bliver du udstyret med kvalitetsski, -støvler og -stave, der passer til dit niveau.

Forplejning

Spisestue med plads til 220 personer. Selvbetjeningscatering med forskellige måltider – 5 eller 6 valgfri forretter (rå grøntsager, koldt kød og salater osv.) – varme retter: kød eller fisk ved hver servering – grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering – oste- og dessertbuffet Alt-du-kan-spise årstidens frugt, yoghurt og flødedesserter.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld forplejning
Skipas til Tignes/Val d’Isère, gyldigt indtil kursets afslutning
Skiudstyr,
10 sessioner og 25 timer med en instruktør
Grupper på 10 personer

Teknisk niveau

Lær at stå på ski i et af de smukkeste områder i verden!!!