Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), logi (om formiddagen har du adgang til et sikkert sted til at efterlade din bagage), udstyr og ski-passet din er tilgængelig fra den første dag på træningslejren.

Første session starter om eftermiddagen på den første dag. Det er vigtigt at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA personalet dig alle oplysningerne om de undervisningslektioner, der starter den næste dag: gruppens sammensætning, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du ønsker at blive indlogeret med dine venner, skal du sende en forespørgsel pr. e-mail ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har købt optionen “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (pr. mail eller telefon) så vi kan sende dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en konvolut med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Aftensmaden serveres indtil 20.30.

Efter en sidste formiddag uden supervision, skal udstyret afleveres lørdag før kl. 12. Din værelse skal være frigivet senest kl. 13. Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag med en pause onsdag.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at prøve det. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at køre på ski.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din hastighed og din retning, mens du bevæger dig mere og mere ned ad bakken. De grundlæggende tekniske bevægelser for at bremse og dreje kan man hurtigt lære, hvilket vil gøre det muligt for dig hurtigt at få mest mulig glæde ud af det. Så ingen undskyldninger, det er tid til en fantastisk uge med læring… at få mest mulig glæde ud af det hurtigt.

Påkrævet udstyr

Til skiløbet
1 ski jakke, 1 par ski bukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 varmt par tights, 1 par gode ski handsker eller vinter vanter, 1 ski hue eller hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skibrille, 1 højbeskyttelses solcreme, 1 læbebalsam.

Husk en hængelås til at låse skabet, en drikkeflaske (eller en vandflaske) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring egne håndklæder (sengetøj leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Snowboardudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med instruktør

Teknisk niveau

At lære at stå på ski og have det sjovt? Det er nemt!