Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du et lokale til rådighed til at efterlade din bagage), udstyr og dit ski-pass er klar fra den første dag på kurset.

Første session starter fra den første eftermiddag. Det er essentielt at du er tilstede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de nødvendige oplysninger om de planlagte sessioner, der starter dagen efter: Gruppeinddeling, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du har valgt “ankomst aftenen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 19.30. Hvis du tror, du vil ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail eller telefon), så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en kuvert i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste ustruktureret formiddag, skal udstyr returneres lørdag før kl. 12. Du skal forlade dit værelse senest kl. 13. Afrejse fra sportslandsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

Typisk dag – Heldagsture med kold mad på pisterne. Fri dag om onsdagen.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at prøve det. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for skiløb.
På de grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din hastighed og din retning, mens du gradvist bevæger dig mere ned ad skråningen. De grundlæggende tekniske færdigheder med at bremse og dreje opnås ret hurtigt, hvilket vil gøre det muligt for dig at få mest muligt ud af det så hurtigt som muligt. Så ingen undskyldninger, det er tid til en fantastisk uge at lære…at have det sjovt hurtigt.

Påkrævet udstyr

Til skiløbet: 1 ski jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 sweaters eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 par ski handsker eller vinterluffer, 1 ski hue eller hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V stråler, 1 ski maske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Sørg for at have en hængelås til at lukke dit skab, en vandflaske og en lille rygsæk til at transportere din kolde mad.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Kollektiv catering af høj kvalitet i form af picnics til frokost og varme måltider om aftenen i et lokale med et fredet loft.
Vegetariske retter

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning.
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget
Skiudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med instruktør

Teknisk niveau

At lære at stå på ski? Let med vores dedikerede program!