Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30-10), overnatning (om morgenen har du et sikkert sted til at efterlade din bagage), udstyr og dit ski-pas som er gyldigt fra den første dag på kurset, vil blive stillet til rådighed.

Første kursus starter allerede om eftermiddagen. Det er afgørende, at du ankommer om morgenen for at få det mest ud af din første session med din instruktør søndag eftermiddag. I denne session vil du vænne dig til dit udstyr og opleve dine første glæder ved at stå på ski. Om aftenen vil vi give dig alle de informationer, der er relevante for dit ophold.

Indkvartering: For alle forespørgsler eller oplysninger vedrørende din indkvartering, kontakt os venligst via e-mail, på adressen valthorens@ucpa.aso.fr eller ring til vores sportsby på O4.79.00.01.39, (en uge før din ankomst.)

Note: Rejser du via UCPA-transport (tog og bus)?
Ankomst på stedet om søndagen
De nøjagtige tidsplaner for din transport vil blive kommunikeret til dig ved tilmelding.

Hvis du har købt “ankom dagen før” optionen, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, så venligst kontakt sportsbyen (e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste umodereret formiddag, skal du aflevere udstyret senest lørdag inden kl. 12. Du skal forlade dit værelse senest kl. 13. Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Bemærk: Rejser du via UCPA transport (tog og bus)?
Din rejse slutter og du forlader stedet lørdag
De nøjagtige tidspunkter for din transport vil blive meddelt dig ved tilmelding.

Dag for dag program

Fra mandag den 8. vil der være mellem 8 og 9 sessioner med en typisk dag – 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen, eller en hel dag udflugt.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at prøve det. I løbet af denne uge, vil du blive introduceret til dit udstyr og de grundlæggende principper for at stå på ski.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din fart og rute, mens du langsomt bliver mere komfortabel med skråningen. Grundlæggende teknikker for at bremse og dreje er hurtige at lære, hvilket vil tillade dig at hente det maksimale ud af oplevelsen på kort tid. Så, ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge med læring… og hurtige fremskridt.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller justeres af tekniske årsager, sikkerhedsmæssige krav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun ledelsen fra UCPA berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til glidetur:
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 varmt par strømpebukser, 1 godt par handsker eller luffer, 1 hue, 1 hjelm, 1 par solbriller og en skibriller, (UV kategori 3 minimum), 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbestift.

Forvent en lille hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en vandflaske) og en rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dit eget badehåndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, der egner sig til at lære at stå på ski, støvler og hjelm.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Val Thorens / Orelle indtil kursets afslutning
Skiudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med en instruktør

Teknisk niveau

Lær at stå på ski i Europas højeste skisportssted!