Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til at efterlade din bagage), uddeling af dit udstyr.

Første session begynder allerede første eftermiddag. Det er nødvendigt at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Hvis du ønsker at bo sammen med venner, skal du foretage en forudgående anmodning via e-mail ugen før dit ophold direkte til den sportslige landsby.

Hvis du har købt “ankomst-aftenen-før” muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte den sportslige landsby (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyr afleveres lørdag før kl. 12. Du skal forlade dit værelse senest kl. 13. Sportsbyen forlades kl. 14.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.

Du har aldrig før stået på ski, så dette er din chance for at prøve det. I løbet af denne uge vil du blive introduceret til dit udstyr og grundlæggende principper for at stå på ski.
På grønne og potentielt blå pister, vil du lære at kontrollere din hastighed og dine ruter, alt imens du gradvist begynder at bruge skråninger mere og mere. Grundlæggende teknikker for bremsning og svingning bliver hurtigt tilegnet, hvilket vil give dig mulighed for hurtigt at få maksimal glæde ud af skiløb. Så, ingen flere undskyldninger, lad os komme i gang med en fantastisk uge for at lære…at have det sjovt hurtigt.

Påkrævet udstyr

Til skiløb:
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 striktrøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 godt par skihandsker eller vinterhandsker, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbefuldstift.

Sørg for at have en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dit eget toiletpapir (lagner leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.
Hjelme er ikke inkluderet i udstyrspakken. Hjelme kan lejes på stedet for €12 om ugen (undtagen for begyndere, som kan låne en gratis).

Forplejning

Alle måltider er inkluderet fra den første til den sidste dag.
Tag en drikkedunk med, og for at undgå engangsartikler skal du huske at tage en plastikmadkasse, der kan lukkes (Tupperware-type), bestik, små lynlåsposer, stor genanvendelig taske osv. med.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Les Arcs, gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Snowboard-udstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med en instruktør

Teknisk niveau

At lære at stå på ski og have det sjovt? Det er let!