Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30. Morgenmad, indkvartering (om formiddagen har du adgang til et lokale til at opbevare din bagage), udstyr og dit ski-pass er til rådighed fra den første dag på kurset.

Første session starter allerede den første eftermiddag. Din tilstedeværelse er afgørende for at være i stand til at følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle informationerne om de guidede sessioner, der starter allerede den næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 19.30. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (via mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret returneres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afrejse fra sportslandsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

Typisk dag – Dagsudflugter med koldt måltid på pisterne. Fri dag om onsdagen.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at prøve det. I løbet af denne uge vil du blive introduceret for dit udstyr og de grundlæggende principper for at stå på ski.
På de grønne og muligvis blå pister vil du lære at kontrollere din fart og din retning, samtidig med at du får mere og mere hældning på pisterne. De grundlæggende tekniske bevægelser til at bremse og dreje bliver ret hurtigt opnået, hvilket vil gøre det muligt for dig at opleve så meget glæde som muligt med skiløbet. Så, ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge for at lære… at få hurtigt sjov.

Påkrævet udstyr

Til skiløb: 1 ski jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme tights, 1 par skihandsker eller vinter luffer, 1 ski hue eller en hjelm, 1 par solbriller der filterer U.V, 1 skimaske, 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbepomade.

Forudse en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske og en lille rygsæk til at transportere din kolde mad.

Medbring dit eget badeværelses tilbehør (sengetøj er leveret af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Forplejning af høj kvalitet i form af picnic ved frokosttid og et varmt måltid om aftenen i et lokale med fredet loft.
(Af hensyn til bæredygtig udvikling bedes du medbringe 1 tupperware til 1 salat og 1 termokande til dem, der ønsker en varm snack).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld forplejning
Pakken er gyldig indtil slutningen af dit kursus.
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget
Skiudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med en instruktør

Teknisk niveau

Lære at stå på ski? Nemt med vores dedikerede program!