Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (kl. 8.30-10.00), indkvartering, udstyr og dit skipas, som er gyldigt fra kursets første dag.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 15, bedes du give sportsbyen besked så hurtigt som muligt og angive dit forventede ankomsttidspunkt for at lette din ankomst (indkvartering af venner, organisering af niveaugrupper, uddeling af udstyr osv.

Første session søndag eftermiddag, din tilstedeværelse er afgørende for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle de oplysninger, du har brug for om de superviserede sessioner, der starter den følgende dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankom dagen før”, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (via e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn på og en rutevejledning til dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste morgen uden opsyn skal udstyret returneres lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at komme i gang. I løbet af ugen vil du lære om dit udstyr og de grundlæggende principper for skiløb.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du kommer længere og længere ned ad pisten. Du lærer ret hurtigt at mestre de grundlæggende teknikker til at bremse og dreje, så du snart kan nyde sporten fuldt ud. Så ikke flere undskyldninger, lad os få en fantastisk uge, hvor vi lærer … og har det sjovt!

Påkrævet udstyr

Til svæveflyvning
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lille hængelås til at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner udleveres af UCPA).

Ski, støvler, stave og hjelm, hvis det kræves.

Forplejning

I sportsbyen og madpakke ved middagstid. Glem ikke din vandflaske og dit picnicsæt.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas gyldigt indtil slutningen af dit kursus
Specifikt “begynder”-skiudstyr
10 sessioner, 25 timer med en instruktør
1 instruktør til 10

Teknisk niveau

Kombinér flugt og sport, lær at stå på ski i Saint-Lary!