Ankomst og afrejse

Velkomst mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), logi (om formiddagen har du adgang til et sikkert lokale til at efterlade din bagage), udlevering af udstyr og dit ski-pas, der er gyldigt fra den første dag i kurset.

Første session fra den første eftermiddag. Det er afgørende at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig al den information, du har brug for om de tilsynsførende sessioner, der begynder den næste dag: gruppens sammensætning, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt optionen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem 18h og 20h. Hvis du forventer at ankomme senere end 20h, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil så finde en konvolut med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uformelle formiddag, skal udstyret afleveres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal forlades senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

Typisk dag – Heldagsture med kold mad på skiløjperne.

Du har aldrig prøvet at stå på ski før, så dette er din chance for at give det en skalle. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at stå på ski. På grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din fart og din bane, mens du bliver mere og mere komfortabel med hældningen. Beherskelsen af de grundlæggende tekniske bevægelser for bremsning og svingning opnås ret hurtigt, hvilket vil give dig mulighed for hurtigt at få mest muligt ud af skioplevelsen. Så ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge for at lære…at få det sjovt hurtigt.

Påkrævet udstyr

Til skiløbet: 1 skijakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 par skihandsker eller luffer, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller som filtrerer UV-stråler, 1 skibrille, 1 solcreme med høj faktor, 1 læbepomade.

Husk en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske og en lille rygsæk til at transportere din kolde mad.

Tag dit eget badehåndklæde med (lagner leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Kollektiv kvalitetsforplejning i form af picnic til frokost og varme måltider om aftenen i et lokale med fredet loft.
Vegetariske retter

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld forplejning
Pakken er gyldig indtil slutningen af dit kursus.
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget
Skiudstyr
9 sessioner, 22 timer med instruktør

Teknisk niveau

Lære at stå på ski på 6 dage? Nemt med vores dedikerede program!