Ankomst og afrejse

Velkomst mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (kl. 8.30-10.00), indkvartering (om morgenen kan du efterlade din bagage i et sikkert rum), udstyr og dit “Grand Massif”-skipas, der er gyldigt fra kursets første dag.

Første superviserede session mandag eftermiddag. Du skal være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle de oplysninger, du har brug for om de overvågede sessioner, der starter den følgende dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankom dagen før”, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (via e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn på og en rutevejledning til dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste morgen uden opsyn skal udstyret returneres lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

9 sessioner fra mandag til fredag.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at komme i gang. I løbet af denne uge lærer du om dit udstyr og de grundlæggende principper for skiløb.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du kommer længere og længere ned ad pisten. Du lærer ret hurtigt at mestre de grundlæggende teknikker til at bremse og dreje, så du snart kan nyde sporten fuldt ud. Så ikke flere undskyldninger, lad os få en fantastisk uge, hvor vi lærer … og har det sjovt!

Påkrævet udstyr

1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en eller to hængelåse til at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk, hvis du spiser på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner udleveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Flaine Grand Massif, gyldigt indtil kursets afslutning
Specifikt skiudstyr til begyndere
Grupper på maks. 10 personer
9 sessioner, 22 timer med instruktør

Teknisk niveau

Har du altid gerne villet stå på ski? Så er denne 6-dages ferie lige noget for dig!