Ankomst og afrejse

Velkommen mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om formiddagen har du adgang til et sikkert lokale til at efterlade din bagage), stille udstyr til rådighed og dit ski-pas gældende fra den første dag i stadiet.

Første lektion allerede om eftermiddagen. Det er vigtigt, at du ankommer om morgenen for at få gavn af din første session med din instruktør mandag eftermiddag. I denne session vil du blive fortrolig med dit udstyr og opdage dine første glideoplevelser. Om aftenen giver vi dig alle de oplysninger, der er relevante for dit ophold.

Indkvartering: For alle forespørgsler eller oplysninger om din installation, kontakt os venligst via e-mail til adressen valthorens@ucpa.asso.fr eller pr. telefon på vores sports landsby ved O4.79.00.01.39, (en uge før din ankomst.)

Bemærk: Rejser du via UCPA-transport (tog og bus)?
Du ankommer til stedet om mandagen.
De specifikke tidspunkter for din transport vil blive meddelt dig ved tilmelding.

Hvis du har købt valgmuligheden “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (via mail eller telefon) så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middag serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyr returneres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal forlades senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen er kl. 14.

Bemærk: Rejser du via UCPA transport (tog og bus)?
Opholdet slutter og afgang fra stedet er lørdag.
De præcise tider for din transport vil blive meddelt dig ved din tilmelding.

Dag for dag program

Fra tirsdag vil der være 8 sessioner med en typisk dag – 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen, eller en heldagsudflugt.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er en god mulighed for at komme i gang. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at glide på ski.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og din bane, mens du gradvist bevæger dig længere ned ad skråningen. Du vil hurtigt opnå de grundlæggende tekniske færdigheder i at bremse og svinge, hvilket vil tillade dig at få mest mulig glæde af skiløbet. Så, ingen flere undskyldninger, det er tid til en fantastisk uge med at lære… at nyde det hurtigt.

Forløbet af dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres afhængigt af tekniske krav, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrbetingelser. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-ledelsen, der har bemyndigelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Programmet kan også tilpasses afhængig af deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skituren
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 varmt strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter, 1 hue, 1 hjelm, 1 par solbriller og en skimaske, (UV-kategori 3 minimum), 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbestift.

Forvent at medbringe en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand) og en rygsæk i tilfælde af frokost på pisterne.

Medbring dit eget håndklæder (lagner leveres af UCPA).

Ski, der egner sig til at lære at stå på ski, støvler og hjelm.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Val Thorens / Orelle indtil kursets afslutning
Skiudstyr
9 sessioner, 25 timer med en instruktør

Teknisk niveau

Lær at stå på ski i 6 dage i Europas højeste skiresort!