Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert sted til at efterlade din bagage), tilvejebringelse af udstyr og din ski-pas gyldig fra den første dag i kurset.

Første lektion allerede om eftermiddagen. Det anbefales kraftigt, at du ankommer om morgenen for at drage fordel af din første session med din instruktør søndag eftermiddag. I denne session vænner du dig til dit udstyr og oplever dine første glideoplevelser.
Om aftenen, velkomstdrink, og alle informationerne relateret til dit ophold.

Indkvartering: For alle anmodninger eller oplysninger relateret til din installation, bedes du kontakte os pr. e-mail, på adressen valthorens@ucpa.asso.fr eller pr. telefon på vores sportsby på 04.79.00.01.39, (en uge før din ankomst.)

Bemærk: Rejser du via UCPA-transport (tog og bus)?
Ankomst på stedet søndag
De præcise tidspunkter for din transport vil blive meddelt ved din tilmelding.

Har du valgt “ankomst aftenen før” valgmuligheden?
Vi byder dig velkommen mellem kl. 18 og kl. 20 lørdag.

Om torsdagen skal dit ophold slutte senest kl. 17 efter din sidste udflugt og aflevering af dit udstyr. Du skal forlade dit værelse inden kl. 10, og der er en bagageopbevaring til rådighed for dig.

Dag for dag program

6 til 7 sessioner
Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen, eller en hel dags udflugt.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at kaste dig ud i det. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for skiløb.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine spor, mens du gradvist tager flere og flere skråninger. Mestring af de grundlæggende teknikker for bremsning og svingning kan opnås ret hurtigt, hvilket vil gøre det muligt for dig hurtigt at få mest mulig glæde ud af skiløbet. Så, ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge for at lære … at nyde dig selv hurtigt.

Forløbet af dette program er angivet som en indikation.
Det kan være nødvendigt at ændre eller tilpasse det, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-ledelsens ansvarlige, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 sweatshirts eller fleecejakker, 1 par varme tights, 1 godt par handsker eller vanter, 1 hue, 1 hjelm, 1 par solbriller og en skimaske, (UV kategori 3 minimum), 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbestift.

Medbring en lille hængelås til at lukke dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand) og en rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dit eget badehåndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, der egner sig til at lære at stå på ski, støvler og hjelm.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Val Thorens / Orelle indtil kursets afslutning
Skiudstyr
7 til 8 sessioner, 20 timer med en instruktør

Teknisk niveau

Lær at stå på ski på 5 dage