Ankomst og afrejse

Velkomst om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (kl. 8.30-10.00), indkvartering, udstyr og skipas, der gælder fra kursets første dag.
Ankom om morgenen, så vi kan give dig dit udstyr og skipas under de bedst mulige forhold.

Første session den første eftermiddag. Deltagelse er afgørende for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (via e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn på og en rutevejledning til dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Værelserne skal forlades inden kl. 9, og der er brusere og bagageopbevaring til rådighed.
Efter en sidste dag på pisterne skal du aflevere dit udstyr senest kl. 17.30, og dit ophold slutter kl. 18.00.

Dag for dag program

4 sessioner
Typisk dag – 1 morgensession + 1 eftermiddagssession.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at komme i gang. I løbet af 4 dage lærer du om dit udstyr og de grundlæggende principper for skiløb.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du kommer længere og længere ned ad pisten. Du lærer ret hurtigt at mestre de grundlæggende teknikker til at bremse og dreje, så du snart kan nyde dit skiløb fuldt ud. Så… nyd dine nedkørsler!

Påkrævet udstyr

Til svæveflyvning
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lille hængelås til at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner udleveres af UCPA).

Når du ankommer, vil du blive udstyret med ski, støvler og stave, der passer til dit niveau.

Forplejning

Spisestue med plads til 220.

Selvbetjening, med et udvalg af måltider
– 5 eller 6 valgfri forretter (rå grøntsager, koldt kød og salater osv.)
– varme retter: kød eller fisk ved hver servering
– Grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering
– oste- og dessertbuffet

Alt hvad du kan spise af årstidens frugt, yoghurt og flødedesserter.

Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savoyardisk menu, ø-menu osv.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld forplejning
Skipas til Tignes/Val d’Isère, gyldigt indtil kursets afslutning
Skiudstyr
5 sessioner, 12 timer med en instruktør
Gruppe på 10 personer

Teknisk niveau

Begyndere, lær at stå på ski på 4 dage i Tignes – Val d’Isère