Ankomst og afrejse

Velkomst om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikret område til at efterlade din bagage), tilrådighed af udstyr og dit ski-pass gyldig fra den første dag i kurset.

Første session allerede første eftermiddag. Det er vigtigt at være til stede for at kunne følge gruppen resten af opholdet.

Om aftenen giver UCPA personalet dig alle informationer om de overvågede sessioner, der starter fra næste dag: Gruppe dannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis I ønsker at blive indkvarteret sammen med venner, bedes I fremsende en anmodning på forhånd via e-mail ugen før dit ophold direkte til sportscentret.

Hvis du købte “ankomst aftenen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportscentret (via mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en kuvert i dit navn og instruktioner til hvordan du finder dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Genoprettelse af værelser kl. 9, brusebad og bagageopbevaring vil være til din rådighed. Efter en sidste dag på glidebane, skal udstyr returneres senest kl. 17.30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

4 sessioner på dag 2&3
Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 om eftermiddagen.

Du har aldrig prøvet snowboard før, så dette er din chance for at give det et forsøg. I løbet af disse 4 dage vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende teknikker for at stå på ski.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din fart og dine spor, mens du engagerer dig mere og mere i skråningen. Grundlæggende færdigheder til at bremse og svinge opnås ret hurtigt, hvilket vil gøre dig i stand til hurtigt at nyde din træning maksimalt. Så … god fornøjelse på nedkørslerne!!!

Forløbet af dette program gives kun til vejledning.
Det kan ændres eller tilpasses, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA-ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses afhængigt af deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 ski jakke, 1 par ski bukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par ski handsker eller vanter, 1 ski hue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer UV-stråler, 1 ski maske, 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbebalsam.

Medbring en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Husk dit håndklæde (lagner er forsynet af UCPA).

Ski, støvler og stave.
Hjelme er ikke inkluderet i udstyrspakken. Hjelme kan lejes på stedet for €12 om ugen (undtagen for begyndere, som kan låne en gratis).

Forplejning

Alle måltider er inkluderet fra den første til den sidste dag.
Tag en drikkedunk med, og for at undgå engangsartikler skal du huske at tage en plastikmadkasse, der kan lukkes (Tupperware-type), bestik, små lynlåsposer, stor genanvendelig taske osv. med.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Les Arcs, gyldigt til slutningen af dit ophold
Skiudstyr
5 sessioner, 12 timer med en instruktør
Grupper på 10 personer

Teknisk niveau

At lære at stå på ski og have det sjovt? Det er nemt!