Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (kl. 8.30-10.00), indkvartering (om morgenen kan du efterlade din bagage i et sikkert rum), udstyr og dit “Grand Massif”-skipas, der er gyldigt fra kursets første dag.

Første overvågede session søndag eftermiddag. Du skal være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle de oplysninger, du har brug for om de overvågede sessioner, der starter den næste dag: gruppedannelse, mødetider, højdepunkter i dit ophold.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (via e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn på og en rutevejledning til dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Værelserne skal være forladt senest kl. 9.
Kurset slutter kl. 18.00 efter en sidste dag på pisterne, og udstyret skal afleveres senest kl. 17.30. Der vil være et bagagerum til din rådighed den sidste dag. Der er brusebad til rådighed.

Dag for dag program

4 sessioner på D2 & D3
Typisk dag – 1 morgensession + 1 eftermiddagssession.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at komme i gang. I løbet af 4 dage lærer du om dit udstyr og de grundlæggende principper for skiløb.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du kommer længere og længere ned ad pisten. Du lærer ret hurtigt at mestre de grundlæggende teknikker til at bremse og dreje, så du snart kan nyde dit skiløb fuldt ud. Så… nyd dine nedkørsler!

Dette program er kun vejledende.
Det kan blive ændret eller tilpasset i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en eller to hængelåse til at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk, hvis du spiser på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner udleveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Flaine Grand Massif, gyldigt indtil kursets afslutning
Specifikt skiudstyr til begyndere
Grupper på maks. 10 personer
5 sessioner, 12 timer med en instruktør

Teknisk niveau

Den bedste måde at blive selvforsynende på bare 4 dages skiløb!