Ankomst og afrejse

Velkomst fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10) logi (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til at efterlade din bagage), tilrådighedsstillelse af udstyr og dit ski-pas gældende fra den første dag af opholdet.

Første lektion starter om eftermiddagen, din tilstedeværelse er afgørende. Det anbefales kraftigt, at du ankommer om morgenen for at få gavn af din første session med din instruktør søndag eftermiddag. I denne session vil du blive fortrolig med dit udstyr og opleve dine første glidesensationer.

Indkvartering: For alle forespørgsler eller oplysninger relateret til din installation, bedes du kontakte os pr. mail på valthorens@ucpa.asso.fr eller pr. telefon på vores sportsby på 04.79.00.01.39, (en uge før din ankomst.)

Hvis du har købt optionen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail eller telefon), så vi kan give dig dørkoden. Du vil så finde en konvolut med dit navn og instruktioner for at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Genopretning af værelserne kl. 9, brusere og bagageopbevaring vil være til rådighed for dig.
Efter en sidste ustruktureret glidedag, skal udstyret returneres senest kl. 17.30 og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

4 sessioner på D2&D3
Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen.

Du har aldrig stået på ski før, så det er den perfekte mulighed for at prøve. I løbet af disse 4 dage vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at stå på ski.
På grønne og potentielle blå pister vil du lære at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du bevæger dig mere og mere ned ad skråningen. Styringen af de grundlæggende tekniske bevægelser for bremsning og svingning er hurtig at lære, hvilket vil gøre det muligt for dig hurtigt at få mest mulig glæde ud af det. Så…gode nedkørsler!!!

Udførelsen af dette program er givet som en indikation.
Det kan være nødvendigt at ændre eller tilpasse det, afhængigt af tekniske krav, sikkerhedsmæssige krav eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA ledelsen der har beføjelser til at tage den nødvendige beslutning.
Det kan også tilpasses i henhold til deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til ski:
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme tights, 1 godt par handsker eller vanter, 1 hue, 1 hjelm, 1 par solbriller og en skimaske, (UV kategori 3 minimum), 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbepomade.

Forvent at medbringe en lille hængelås til at lukke dit skab eller for at sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en flaske vand) og en rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, der egner sig til at lære at stå på ski, støvler og hjelm.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Val Thorens / Orelle indtil kursets afslutning
Skiudstyr
5 sessioner, 15 timer med instruktør

Teknisk niveau

Lær at stå på ski i den højeste skisportssted i Europa!