Ankomst og afrejse

Velkommen om søndagen fra kl. 8.30.
Morgenmad (kl. 8.30-10.00), indkvartering (om morgenen kan du efterlade din bagage i et sikkert rum), udstyr og skipas.

Du skal være til stede ved introduktionssessionen søndag eftermiddag.

Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle de oplysninger, du har brug for om de superviserede sessioner, der starter den følgende dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden “ankom dagen før”, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (via e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn på og en rutevejledning til dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.15.

Værelserne skal forlades senest kl. 9 om morgenen den sidste dag. Bagagen opbevares i et bagagerum, og der vil være brusere til rådighed.
Udstyret skal afleveres senest kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.00.

Dag for dag program

4 sessioner fra mandag til tirsdag.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at komme i gang. I løbet af dit ophold lærer du om dit udstyr og de grundlæggende principper for skiløb.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du kommer længere og længere ned ad pisten. Du lærer ret hurtigt at mestre de grundlæggende teknikker til at bremse og dreje, så du snart kan nyde sporten fuldt ud. Så ikke flere undskyldninger, lad os tage på en kort topferie for at lære … og have det sjovt!

Påkrævet udstyr

Til svæveflyvning
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Til wellness-området
1 badedragt og 1 badehåndklæde.

Medbring en hængelås til at låse dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner udleveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Les Contamines indtil slutningen af dit kursus
Skiudstyr
5 sessioner, 15 timer med instruktør

Teknisk niveau

Vil du begynde at stå på ski i enestående omgivelser? Så tag til Les Contamines!