Ankomst og afrejse

Velkomst fra kl. 8.30. Det er vigtigt at ankomme inden kl. 12, så udstyret kan blive udleveret. Morgenmad (kl. 8.30-10.00), indkvartering, udstyr og dit skipas, som er gyldigt fra kursets første dag.

Discovery-session søndag eftermiddag. Du skal være til stede for at kunne følge gruppen under resten af opholdet.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (via e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn på og en rutevejledning til dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Værelserne forlades kl. 9 om morgenen, og der er mulighed for brusebad og bagageopbevaring.
Efter en sidste dag på pisterne skal du aflevere dit udstyr senest kl. 17.30, og dit ophold slutter kl. 18.00.

Dag for dag program

4 sessioner på D2 & D3
Typisk dag – 1 morgensession + 1 eftermiddagssession.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er din chance for at komme i gang. I løbet af 4 dage lærer du om dit udstyr og de grundlæggende principper for skiløb.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du kommer længere og længere ned ad pisten. Du lærer ret hurtigt at mestre de grundlæggende teknikker til at bremse og dreje, så du snart kan nyde dit skiløb fuldt ud. Så… nyd dine nedkørsler!

Dette program er kun vejledende.
Det kan blive ændret eller tilpasset i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til svæveflyvning
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filtrerende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Medbring en lille hængelås til at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner udleveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld forplejning
Skipas til Valloire/Valmeinier gyldigt indtil kursets afslutning
Skiudstyr
12 timers supervision fordelt på 5 sessioner

Teknisk niveau

4 dage til at lære at stå på ski i Valloire!