Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad, indkvartering (om formiddagen har du et lokale til rådighed til at efterlade din bagage), udlevering af udstyr og dit ski-pass gyldigt fra den første dag på kurset.

Første session fra den første eftermiddag. Det er afgørende at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der begynder dagen efter: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 19.30. Hvis du tror, du vil ankomme efter kl. 20, bedes du tage kontakt til sportsbyen (mail eller telefon) for at vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil derefter finde en kuvert i dit navn og angivelser for at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, afleveres udstyret lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være frigivet senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Typisk dag – Dagsture med kold mad på pisterne.
Fri dag om onsdagen.

Du har aldrig stået på snowboard før, så det er en god mulighed for at prøve. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at glide på et snowboard.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din fart og din rute, mens du bliver mere og mere komfortabel i skråningen. Grundlæggende tekniske bevægelser for bremsning og svingning kan læres ret hurtigt, hvilket vil gøre det muligt for dig hurtigt at få maksimal nydelse af din praksis. Så ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge for at lære… at hurtigt have det sjovt.

Påkrævet udstyr

Til skiløb: 1 ski jakke og 1 par ski bukser, 1 eller 2 pullovere eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 par ski handsker eller vanter, 1 ski hue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V stråler, 1 par ski goggles, 1 høj beskyttelses solcreme, 1 læbepomade.

Sørg for at have en hængelås til at lukke dit skab, en vandflaske og en lille rygsæk til at transportere din kolde mad.

Medbring eget håndklæde (lagen leveres af UCPA).

Sne, bindinger og støvler.

Forplejning

Kollektiv catering af høj kvalitet i form af picnics til frokost og varme måltider om aftenen i et lokale med et fredet loft.
Vegetariske retter

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning.
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget
Snowboardudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med instruktør

Teknisk niveau

At lære snowboarding? Nemt med vores dedikerede program!