Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering, tilvejebringelse af udstyr og din ski-pas gyldig fra den første dag på kurset.

Første session starter allerede den første eftermiddag. Det er afgørende at være tilstede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen præsenteres kurset med personalet.

Hvis du har købt muligheden for “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (via e-mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret afleveres senest lørdag kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

9 sessioner fra mandag til fredag.

Du har aldrig prøvet at stå på snowboard, så dette er chancen for at komme i gang. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at glide på et snowboard.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din hastighed og dine ruter, mens du gradvist bliver mere og mere involveret i skråningen. Du opnår hurtigt en grundlæggende teknisk forståelse for bremse- og svingmanøvrer, hvilket vil tillade dig hurtigt at få mest muligt ud af oplevelsen. Så, ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge for at lære…at hurtig have det sjovt.

Påkrævet udstyr

Til skiløb har du brug for 1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 sweatre eller fleecejakker, 1 par varme leggings, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboardhandsker, som er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filtrering, 1 skibrille, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 stift til læberne. Forbered en lille hængelås til at lukke dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk til måltider på skiløjperne, en stikdåse og gadesko. Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ved ankomsten vil du blive udstyret med snowboards og støvler af høj kvalitet.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser. Selvbetjening med et udvalg af retter – 5 eller 6 valg af forretter (råkost, pålæg og salater…) – varme retter: kød eller fisk ved hver servering – grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering – oste- og dessertbuffet. Så meget som du vil og kan få, sæsonens frugt, yoghurt og fløde dessert.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Snowbord-udstyr
10 sessioner og 25 timer med en instruktør
1 instruktør for 10 snowboardere

Teknisk niveau

Lær at ride på et af de smukkeste områder i verden !!!