Ankomst og afrejse

Modtagelse søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du et lokale til rådighed til at efterlade din bagage), udstyr og dit ski-pass til rådighed fra den første dag af kurset.

Første session fra den første eftermiddag. Det er afgørende at være til stede for at være i stand til at følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA personalet dig alle de oplysninger, du har brug for om de supervisede sessioner, der begynder dagen efter: Gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 19.30. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportslandsbyen (via mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en kuvert i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, returnering af udstyr lørdag før kl. 12.
Frigørelse af dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Typisk dag – Heldagsudflugter med koldt måltid på pisterne.
Fri dag på onsdag.

Du har aldrig prøvet at stå på snowboard før, så dette er den perfekte mulighed for at komme i gang. I løbet af denne uge vil du blive introduceret til dit udstyr og de grundlæggende principper for at glide på et snowboard.
På grønne og potentielt blå pister, vil du lære at styre din hastighed og dine retninger, mens du gradvist bevæger dig dybere ned ad pisterne. De grundlæggende teknikker for bremsning og sving er ret hurtige at få styr på, hvilket vil gøre det muligt for dig at hurtigt få mest mulig fornøjelse ud af øvelsen. Så, ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge for at lære…at nyde det hurtigt.

Påkrævet udstyr

Til skiløb: 1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 varm tights, 1 par skihandsker eller luffer, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller der filtrerer U.V, 1 skimaske, 1 høj beskyttelses solcreme, 1 læbepomade.

Forudse en hængelås til at lukke dit skab, en drikkedunk og en lille rygsæk til at transportere din kolde mad.

Medbring din egen håndklæder (lagner leveres af UCPA).

Sne, bindinger og støvler.

Forplejning

Kollektiv catering af høj kvalitet i form af picnics til frokost og varme måltider om aftenen i et lokale med et fredet loft.
Vegetariske retter

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Pakken er gyldig indtil kursets afslutning.
Adgang til Aiguille du Midi (3842 m) og Mer de Glace-toget
Snowboardudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med instruktør

Teknisk niveau

At lære snowboard? Let med vores dedikerede program!