Ankomst og afrejse

Velkomst om søndag morgenen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til at efterlade din bagage), udstyr og dit ski-pass stilles til rådighed.

Første session starter om eftermiddagen. Det er vigtigt at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA staben dig alle informationer om de begeledede sessioner, der begynder den næste dag: gruppeinddeling, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden for “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail eller telefon) for at vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil så finde en konvolut med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste ustrukturerede formiddag, skal udstyret leveres tilbage lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal forlades senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag: 1 session om morgenen + 1 om eftermiddagen, eller alternativt en hel dags udflugt.

Du har aldrig prøvet at stå på snowboard, så dette er en god anledning til at kaste sig ud i det. I løbet af denne uge vil du blive introduceret til dit udstyr og grundprincipperne for at glide på et snowboard.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og din rute, mens du vover dig længere og længere ned ad skråningen. Du vil hurtigt lære de grundlæggende teknikker for bremsning og svingning, hvilket giver dig mulighed for at få mest muligt ud af oplevelsen. Så ingen undskyldninger, det er tid til at starte en fantastisk uge med at lære … at få det sjovt hurtigt.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales en hjelm, håndledsbeskyttere (leveret af os til snowboard-begyndere), shorts og knæbeskyttere til snowboard-begyndere.

Til skiløb
1 ski jakke og 1 par ski bukser, 1 eller 2 sweaters eller fleecejakker, 1 par varme tights, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk snemandsvanter eller snowboardhandsker, som er større og mere vandtætte end almindelige ski handsker), 1 ski hue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 højbeskyttende solcreme, 1 læbebalsam.

Forvent at få brug for en lille hængelås til at lukke dit skab eller sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en vandflaske), en lille rygsæk i tilfælde af et måltid på pisterne, en madboks og bysko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med instruktør

Teknisk niveau

Det ideelle program til at starte med snowboarding på en blid måde…