Ankomst og afrejse

Modtagelse om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale til at efterlade din baggage), tilrådighedsstillelse af udstyr og din skiløbspas, der er gældende fra den første dag på kurset.

Første superviserede session begynder allerede den første eftermiddag. Det er afgørende at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen, under velkomsttiden og omkring en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om UCPA, livet i sportslandsbyen, de superviserede sessioner, der begynder den følgende dag: dannelse af grupper, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og kl. 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du finder så en konvolut med dit navn på og instrukser for at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste uformel formiddag, aflevering af udstyr lørdag inden kl. 12.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 sessioner for 23 timers vejledning.
Mandag eftermiddag en første uundværlig session, derefter tirsdag, onsdag, torsdag og fredag, hele dage, vejledt af vores instruktører, med kold mad på pisterne (eller frokostlokale), glem ikke din rygsæk.

Du har aldrig prøvet snowboard, så det er en god mulighed for at komme i gang. I løbet af denne uge, vil du blive introduceret til dit udstyr og de grundlæggende principper for at glide på et snowboard.
På grønne pister og potentielt blå, vil du lære at kontrollere din fart og dine baner, mens du engagerer dig mere og mere i skråningen. Grundlæggende tekniske færdigheder i bremsning og drejning opnås ret hurtigt, hvilket vil gøre det muligt for dig hurtigt at få mest muligt ud af din praksis. Så, ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge for at lære…at nyde det hurtigt.

Forløbet af dette program er kun vejledende.
Det kan være underlagt ændringer eller tilpasninger, afhængigt af tekniske eller organisatoriske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er kun UCPA-ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i henhold til tekniske og fysiske niveauer af deltagerne, afhængigt af deltagerne fysisk form.

Påkrævet udstyr

1 veste og 1 par skibukser
1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer
1 par varme tights
1 godt par ski handsker eller luffer
1 ski hue
1 par solbriller der filtrerer U.V. stråler
1 ski maske
1 høj beskyttelses solcreme, 1 læbestift

Husk at beskytte dig selv så meget mod kulden som mod varmen.

En hjelm anbefales (ikke leveret af UCPA).

Forbered en rygsæk til din picnic, en vandflaske (eller termokande).

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Forbered en lås til at låse dit skab og en anden til at sikre dit udstyr.

Snowboard og støvler.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra tirsdag til fredag er frokosterne i form af picnic (mulighed for et enkelt varmt måltid efter tilmelding dagen før).
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra mandag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion i Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og betingelser) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 25 timer i 9 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
1 instruktør for 10 personer

Teknisk niveau

Lær nemt at stå på snowboard i 6 dage i en afslappet stemning!