Ankomst og afrejse

Velkomst mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering, stille til rådighed materiale og dit ski-pass gældende fra den første dag i træningen.

Første session fra den første eftermiddag. Nødvendig tilstedeværelse for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen, præsentation af træningen med personalet.

Hvis du har købt optionen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil så finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste umodereret formiddag, skal udstyr afleveres om lørdagen inden kl. 12.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 sessioner fra tirsdag til fredag.

Du har aldrig prøvet at stå på snowboard, så dette er chancen for at komme i gang. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at glide på et snowboard.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din hastighed og din rute, mens du bevæger dig mere og mere ned ad bakken. Grundlæggende tekniske færdigheder vedrørende bremsning og drejning tilegnes ret hurtigt, hvilket vil gøre det muligt for dig hurtigt at få mest mulig glæde af at stå på snowboard. Så ingen flere undskyldninger, det er tid til en top uge for at lære… at få mest mulig glæde hurtigst muligt.

Påkrævet udstyr

Til skiløb, 1 skijakke og 1 skibuks, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 par gode handsker eller vanter (vælg vanter eller snowboard handsker, som er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skibrille, 1 højbeskyttelses solcreme, 1 læbepomade-stick. Planlæg en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk til måltider på pisterne, en stikdåse og et par hverdagsko. Medbring dit eget badeværelsestøj (lagen leveres af UCPA).

Ved ankomsten vil du blive udstyret med snowboards og støvler af høj kvalitet.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser. Selvbetjening med et udvalg af retter – 5 eller 6 valg af forretter (råkost, pålæg og salater…) – varme retter: kød eller fisk ved hver servering – grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering – oste- og dessertbuffet. Så meget som du vil og kan få, sæsonens frugt, yoghurt og fløde dessert.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Snowbord-udstyr
9 sessioner og 25 timer med instruktør
1 instruktør til 10 snowboardere

Teknisk niveau

Lær at ride på et af verdens smukkeste domæner i 6 dage!