Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30-10.00), indkvartering, udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Første session den første eftermiddag. Du skal være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen, præsentation af kurset med personalet.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, modtager vi dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Værelserne returneres kl. 9.00, og der er brusere og bagageopbevaring til rådighed.
Efter en sidste dag på ski skal udstyret afleveres senest kl. 17.30 og opholdet afsluttes kl. 18.00.

Dag for dag program

4 sessioner
Typisk dag – 1 formiddagssession + 1 eftermiddagssession.

Du har aldrig stået på snowboard før, så dette er en god mulighed for at starte. I løbet af disse 4 dage vil du lære dit udstyr og de grundlæggende principper for skiløb at kende.
På grønne og potentielt blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine baner, mens du bliver mere og mere involveret i pisten. De grundlæggende tekniske bevægelser som bremsning og drejning bliver behersket hurtigt nok til, at du hurtigt vil kunne få maksimal glæde af træningen. Så … god fornøjelse med din løbetur!

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til pisterne 1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift. Medbring en lille hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne. Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vil du blive udstyret med snowboard og støvler.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser. Selvbetjening med forskellige retter – 5 eller 6 valgmuligheder af forretter (råkost, pålæg og salater…) – varme retter: kød eller fisk ved hver servering – grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering – oste- og dessertbuffet. Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savojardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
5 sessioner, 12 timer med instruktør
Gruppe på 10 personer

Teknisk niveau

Begynder, lær at snowboarde på 4 dage i Tignes – Val d’Isère