Ankomst og afrejse

Du rejser med UCPA:
Flytider vil blive kendt et par uger før afrejse. Der er mulighed for en flyvning lørdag aften.
Bemærk venligst, at valget af fly fra Paris til Hurghada er meget begrænset og restriktivt: sen ankomst lørdag aften kan være så sent som kl. 4 om morgenen i nogle uger.

> Du rejser ikke med UCPA:
Hvis du ankommer på samme tid som UCPA-flyet, kan du benytte dig af den transfer, som UCPA arrangerer, forudsat at du informerer centret på forhånd (til den angivne e-mailadresse) og betaler prisen for denne transfer til vores repræsentant inden afrejse.

Første nat på båden.
Båden kan afgå fra Hurghada eller Marsa Allam.

Afslutning af sejladsen / Fritid i Hurghada
Vi går fra borde i Hurghada (eller Marsa Allam) efter morgenmaden.

Du har bestilt flyet hos ucpa:
Fritid i Hurghada (gå en tur i soukerne)
Transfer til lufthavnen sidst på dagen og internationalt fly hjem.

Under dette krydstogt vil du have mulighed for at foretage et natdyk. Dette vil blive gjort i henhold til vejrforholdene og efter aftale med din dykkerleder. Der betales for det på stedet.

Dag for dag program

Dag 2: 2 dyk
Du tager ud i havet om morgenen eller tidligt om eftermiddagen og foretager dit første dyk ved Gota Abu Ramada, et ægte akvarium med en fantastisk fauna – syd for Hurghada. Dette dyk vil give os mulighed for at tjekke gruppens niveau. Derefter udforsker du Abu Ashish-stedet ud for Safaga på et andet dyk. På dette sted er det ikke ualmindeligt at møde delfiner!

Dag 3: 2 dyk
Om morgenen dykker du på de to smukkeste steder ved Safaga: Panorama Reef (Abu Alama), hvor du kan se gigantiske gorgonier. Dagens andet dyk kan foretages ved Abu Kifan eller ved Salem Express-vraget.

Dag 4: 2 dyk
På dette todagesprogram skal du opleve Quseir-området, hvor du kan vælge mellem El Howieg, Shouny eller Abu Dabab. Skildpadder, pigrokker, store pigrokker, trykfisk og endda dugonger vil helt sikkert være til stede.

Dag 5 : 2 dyk
Denne dag venter Elphinstone (Shaab Shagra) på dig. Det betragtes som et af de mest bemærkelsesværdige steder i det sydlige Egypten og et privilegeret sted at observere hajer (hvidspids gråhajer, hammerhajer, rævehajer…). Du vil foretage dagens to dyk på dette usædvanlige sted, et aflangt rev, der ligger i niveau med overfladen og er indrammet af to svimlende faldgruber, der er dækket af hvide, lyserøde og lilla alcyonarier, hvor der svømmer et væld af revfisk rundt.

Dag 6: 2 dyk
Du skal dykke på Shaab Sharm-pladsen ud for Marsa Alam. Stejle rev med spektakulære gorgonier, hvor det ikke er ualmindeligt at se barracudaer eller skarer af tun forbi. Et andet dyk er planlagt ved Gota Marsa Alam, en koralhave, hvor du kan se papegøjefisk, damselfish, kassefisk, Zombier og muræner.

Dag 7: Fri dag
Hviledag på båden for at give 24 timer til returflyet. Hvis returflyet er planlagt om eftermiddagen, vil vi tilbyde dig et eller to valgfrie dyk (der skal betales på stedet).

Der er mulighed for et eller to valgfrie dyk (skal betales på stedet) på de mange steder, der krydses på vejen tilbage til Hurghada (begrænsede dyk afhængigt af tidspunktet for afgang D8). 7. og sidste nat om bord på båden i Hurghada-bugten.

Dette program er givet som en indikation. Det kan ændres eller justeres afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s personale, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

Medbring 2 stykker bagage (maks. vægt 15 kg pr. person)
1 stor sportstaske eller 1 stor rygsæk til opbevaring af dine ejendele på båden.
1 lille rygsæk (20/30 liter).

Anbefalet personligt udstyr
Syntetisk undertøj (Damart, fleece…), til om aftenen
2 par lette bomuldsbukser,
Bermudashorts
vindtæt jakke
Hue
Pullover eller sweatshirt
1 let langærmet skjorte
T-shirts
1 badedragt
1 par sandaler.
Fra maj til september skal du ikke pakke varmt tøj.

Tilbehør
Dykkecomputer
Solbriller
Toiletartikler og et lille individuelt apotek (se listen under sundhed/apotek)
Lommelygte med batteri og reservepære (pandelampe, praktisk).

Fotos
UV-filter, vandtæt pose til beskyttelse af dit udstyr mod fugt
25, 50 eller 100 ASA-film.

Alt sportsudstyret udlånes af UCPA bortset fra dykkercomputeren: våddragt, finner, maske, snorkel, bælte og ballast, flaske og regulator, stabiliseringsjakke.

Forplejning

Varme måltider til middag og aften (lokale retter tilberedt om bord).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Fuld pension
10 dyk
Sportslig overvågning
Sportsudstyr

Hvis du har bestilt transport hos UCPA :
Internationale returflyvninger
Transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Dyk til de uspolerede steder i det sydlige Røde Hav.