Ankomst og afrejse

Kurset starter lørdag i Borik marinaen (Albatros Yachting) i Zadar,

Konstituering af besætningerne, opfølgning af sikkerhedsbriefing. Forberedelse af menuerne til sejladsen, proviantering.
Afgang fra båden lørdag i henhold til flyveplanen, ellers afgang søndag morgen.

Kurset slutter på lørdag samme sted i Zadar.
Besætningen renser båden, inden den forlader skibet.

Dag for dag program

Mens du opdager Kroatiens vidundere, vil du lære at sejle om bord, alt efter dit niveau, under vejledning af en erfaren instruktør. Du vil deltage i manøvrerne om bord og skifte mellem de forskellige positioner (vende, drejning, hejse og justere sejlene, meteorologi, deltagelse i navigationsprogrammet og mellemlandinger). Livet om bord er organiseret dagligt, så I deltager alle i tilberedning af måltider, rengøring og oprydning af båden.

Nybegyndere kan opleve sejlads og lære de grundlæggende principper for kystnavigation. I sejler i gennemsnit 6-8 timer om dagen (afhængigt af vejrforholdene), kun om dagen.

Blandt højdepunkterne er at opleve Krka-nationalparken og dens vandfald i hjertet af landets smukkeste naturpark, udforske den smukke Primosten-halvø, besøge Trogir, Zadar og andre fantastiske steder. Sejladstiderne skifter med hviletider. I vil nyde de mange ankerpladser (strande, bugter, øer), hvor I kan bade og slappe af. Om aftenen kan du spise middag på dækket og nyde solnedgangen eller tage en drink på terrassen i en af de mange lystbådehavne.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt.
I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Pak dine ejendele i bløde tasker, der nemt kan gemmes væk om bord, og tag ikke en hård kuffert med. Bådens charterselskab stiller lagner, puder og håndklæder til rådighed for besætningen. Det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en sovepose eller håndklæder.
Medbring skridsikre lukkede sko (tennissko), en lommelygte eller pandelampe, sejlerhandsker, en vandflaske, varmt og let ekstra tøj, kasketter, hatte, solcreme og solbriller, dit eget personlige apotek med smertestillende, smertestillende og antiinflammatoriske lægemidler. Medbring også havsæbe til vask, og glem ikke at medbringe badetøj. Du kan også tage finner, maske og snorkel med, hvis du ønsker det.

Medbring venligst 20 € pr. dag pr. person til skibets fond (som bruges til at betale havneafgifter, mad, brændstof, gas og mindre forbrugsgoder), som du skal give til sejladsinstruktøren i begyndelsen af dit ophold.

Da vejrforholdene kan variere, er det tilrådeligt at være udstyret med en vindjakke eller en let vagtjakke.

Vores både fra 9 til 12 m er komfortable liveaboard-yachter.
De er valgt på grund af deres tekniske egenskaber og deres manøvredygtighed under alle forhold/situationer.
Det gør det til en sand fornøjelse at sejle og bo om bord.

Indvendig indretning
To eller tre dobbeltkahytter afhængigt af båden med opbevaringsplads.
Et sanitetsområde med håndvask og toilet.
En hyggelig salon.
Et fuldt udstyret køkken.
Et søkortbord.

Hygiejne om bord
Alle havne er udstyret med brusere for sejlere. Bådene har brusehoveder til skylning efter endt svømmetur. Det er tilrådeligt at bruge havsæbe for at sikre en bedre forvaltning af ferskvand om bord.

Forplejning

Der serveres mad i begyndelsen af kurset. Måltiderne indtages om bord på båden. Du bedes afsætte 20 € pr. dag pr. person til den såkaldte “fond om bord” (som bruges til at betale havneafgifter, mad, brændstof, gas og mindre forbrugsgoder), som skal afleveres til sejlinstruktøren ved kursets begyndelse.

Inkluderet med rejsen

Tilrådighedsstillelse af båden
Tilsyn med sejladsen og træning i overensstemmelse med dit niveau
Indkvartering om bord på bådene
Sikkerheds- og redningsudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

Tag på et drømmekrydstogt i Kroatien!