Ankomst og afrejse

Fredag: besøg i Zadar og overnatning i lokal indkvartering. Kontakt UCPA Croisières-centret på telefon 02 97 05 50 50 50 for at finde ud af, hvor vi skal mødes.
Afgang fra marinaen i Zadar om lørdagen.

Oprettelse af besætningerne, opfølgning af sikkerhedsbriefing.
Udarbejdelse af menuerne for sejladsen, proviantforsyning.
Afsejling af båden lørdag.

Kurset slutter på fredag samme sted i Zadar.
Besætningen renser båden, inden den forlader skibet.

Dag for dag program

Under dit ophold vil du lære at sejle eller forbedre dine færdigheder alt efter dit niveau. Du vil deltage i manøvrerne om bord ved at skifte mellem de forskellige positioner (vende, drejning, hejse og justere sejlene, meteorologi, deltagelse i navigationsprogrammet og mellemlandinger).
Livet om bord er tilrettelagt på daglig basis, så I deltager alle i tilberedning af måltider, rengøring og oprydning af båden.

Nybegyndere lærer sejlads og de grundlæggende principper for kystsejlads at kende. I sejler i gennemsnit 6-8 timer om dagen (afhængigt af vejrforholdene), kun om dagen.

Inden afgang lørdag besøger du byen Zadar, en juvel af natur og kultur, og tilbringer din første nat i en lokal indkvartering.
Herefter tilbringer du dit ophold om bord på en sejlbåd, der er udvalgt på grund af dens tekniske egenskaber og manøvredygtighed under alle omstændigheder. Dit sejladsområde strækker sig fra Zadar til Split. Højdepunkterne omfatter Krka Nationalpark med sine vandfald i hjertet af landets smukkeste naturpark, udforskning af den smukke Primosten-halvø, besøg i Trogir, Zadar og andre fantastiske steder.
Sejladstiderne veksler med hviletider. Du vil nyde de mange ankerpladser (strande, bugter, øer), hvor du kan bade og slappe af. Om aftenen kan du spise middag på dækket og nyde solnedgangen eller tage en drink på terrassen i en af de mange lystbådehavne.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt.
I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Pak dine ejendele i bløde tasker, der nemt kan gemmes væk om bord, og tag ikke en hård kuffert med. Bådens charterselskab stiller lagner, puder og håndklæder til rådighed for besætningen. Det er derfor ikke nødvendigt at medbringe en sovepose eller håndklæder.
Medbring skridsikre lukkede sko (tennissko), en lommelygte eller pandelampe, sejlerhandsker, en vandflaske, varmt og let ekstra tøj, kasketter, hatte, solcreme og solbriller, dit eget personlige apotek med smertestillende, smertestillende og antiinflammatoriske lægemidler. Medbring også havsæbe til vask, og glem ikke at medbringe badetøj. Du kan også tage finner, maske og snorkel med, hvis du ønsker det.

Da vejrforholdene kan variere, er det tilrådeligt at medbringe en vindjakke eller en let vagtjakke.

For måltider om bord: Du skal regne med et beløb på 20 €/dag, som skal afleveres til sejladsinstruktøren i begyndelsen af dit ophold.
Nogle destinationer kan kræve ekstra indrejseafgifter (omkostninger ≃ 15€/person).

Vores både fra 9 til 12 m er komfortable liveaboard-yachter.
De er valgt på grund af deres tekniske egenskaber og deres manøvredygtighed under alle forhold/situationer.
Det gør det til en sand fornøjelse at sejle og bo om bord.

Indvendig indretning
– To eller tre dobbeltkahytter afhængigt af båden med opbevaringsplads.
– Et sanitetsområde med håndvask og toilet.
– En hyggelig salon.
– Et fuldt udstyret køkken.
– Et søkortbord.

Hygiejne om bord
Alle havne er udstyret med brusere for sejlere. Bådene har brusehoveder til skylning efter endt svømmetur. Det er tilrådeligt at bruge vådservietter og “havsæbe” for bedre at forvalte ferskvandet om bord.

Forplejning

Forplejning til krydstogtet sker i begyndelsen af kurset. Måltiderne indtages om bord på båden.
20 euro pr. dag og pr. person til skibets fond (som bruges til at betale havneafgifter, mad, brændstof, gas og mindre forbrugsgoder)

Inkluderet med rejsen

Tilrådighedsstillelse af båden
Tilsyn med sejladsen og træning i overensstemmelse med dit niveau
Lokal indkvartering den første nat og derefter indkvartering om bord på bådene
Sikkerheds- og redningsudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

Tag på et enestående krydstogt i Kroatien!