Ankomst og afrejse

Vi ses søndag eftermiddag i sportsbyen kl. 17:30. Velkomst, indkvartering. Velkomstdrink, og før middagen, præsentation af ugen.

Om lørdagen, frit slag til at gå rundt i landsbyen, eller i bil på toppene af Grand Canyon. Opholdets afslutning og afgang fra UCPA-bussen kl. 10, til Aix-en-Provence TGV-stationen om formiddagen for en ankomst kl. 12.30.
Mulighed for dem i bil at nyde Sainte-Croix søen (kano, pedalbåd).

Dag for dag program

Fulde aktivitetsdage fra mandag til fredag. En gradvis tilgang, der sikkert gør det muligt at gennemgå en anden canyon hver dag, under hensyntagen til vejret og vandgennemstrømningen. Første dag i nærheden af La Palud sur Verdon, med retur til sportslandsbyen. De efterfølgende dage: flytning til Alpes Maritimes i minibus, opdagelse under turene af storslåede landskaber og landsbyer. Overnatning, aftensmad og morgenmad i hytter. Picnic planlagt for aktiviteten, (husk at medbringe kniv og vandflaske til dette formål).

Påkrævet udstyr

Høje basketstøvler (til at gå i vandet og holde anklerne ordentligt, med en skridsikker sål), badedragt, badehåndklæde, t-shirts, sweatshirt, polar fleece eller sweater, vindjakke eller jakke, shorts, canvasbukser, sneakers eller tennis sko til aftenen, vandflaske eller plastflaske (minimum 1 liter), kniv, lille lommelygte, et lagen til sovepose, en stor plastikpose, et toiletspil og en lille apotek (ingen apotek i byen), lommepenge. Eventuelt for at beskytte dine hænder, windsurfing handsker eller neopren handsker. Lav for de mere kolde en top eller en mus til at sætte under neoprenjakken (væsentlig for de mere magre).

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpspakke.

Typisk indhold:
– Personlige medicin, hvis du er udsat for særlige problemer (allergier, osv.).
– Middel til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at forhindre eller lindre problemer med ankler og knæ: “elasto” type bandager.
– Noget til at rense små sår: infunderede kompresser.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter.

Rådfør dig med din læge og farmaceut.

Alt teknisk udstyr: neopren våddragt, sele med lanyards, rygsæk, hjelm, redningsvest, vandtæt beholder?
Bemærk venligst: sko og handsker leveres ikke. Medbring venligst et par lærredssko med god ankelstøtte og cykelhandsker.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Transport til kløfterne
10 canyoning-sessioner

Teknisk niveau

Forbedr dig i de smukkeste kløfter i Sydalperne.