Ankomst og afrejse

Dag 1: Ankomst

UCPA byder dig velkommen til centret lørdag sidst på eftermiddagen. Derefter fordeling af værelserne og informationsmøde.

Hvis du har taget UCPA-flyet: flyvningen fra Paris til Djerba foregår i løbet af dagen, hvilket giver dig mulighed for at ankomme til centret lørdag. Tidsplanen vil blive meddelt dig et par uger i forvejen.

D8 – Tilbagevenden

Alle gode ting har en ende. Dit ophold slutter lørdag morgen efter en gennemgang af ugen.

Dag for dag program

Fra D2 til D7 er din uge tilrettelagt efter vindens rytme, med 5 dage med kitesurfing (2 sessioner á 2 timer om dagen) og en fridag.

Eksempel på en typisk dag:
> Morgen: Morgenmad og kitesurfing-lektioner.
Efter morgenmaden på hotellet kører du til kitesurfingspottet, der ligger 10 minutter væk med minibus. Sammen med dine instruktører lærer du at analysere dagens forhold og lære at udstyre dig selv i overensstemmelse hermed og tilpasse dit sejl efter vinden. Efter et par kollektive opvarmninger er det tid til at øve sig, med en launch og navigation under vejledning af din instruktør.
> 12.00: Opsamling og frokost.
Efter dit kursus venter en velfortjent pause i pergolaens skygge. Her er der mulighed for at udveksle erfaringer om hver enkelt navigationserfaring, og især for at spise frokost på stedet, med udsigt over havet.
> Eftermiddag: Kitesurfing-lektioner og afslapning
Efter en god pause tager I ud at kitte igen. Denne anden session på dagen giver dig mulighed for at omsætte de råd, du fik om morgenen, i praksis og dermed gøre hurtige fremskridt. Omkring kl. 17.00 vender du tilbage til centret og kan tage et godt bad eller slappe af ved hotellets pool.
> Aftener: Afslapning og hygge
Der er planlagt flere aftener i løbet af ugen: velkomst-aperitif med tunesiske vine, middag med tunesiske specialiteter, koncert i en bar, strandbar, grill på en ranch osv… Dette vil være en lejlighed til at møde hele gruppen og udveksle med andre sportsinteresserede.

Afhængigt af vejrforholdene kan tidsplanen tilpasses, f.eks. ved at afholde to sessioner i løbet af den samme halve dag. I tilfælde af manglende vind vil der blive tilbudt alternative aktiviteter som f.eks. opdagelse af området eller vandaktiviteter (kajak, padle).

Der tilbydes en garanti på 40 euro for brud på udstyr på stedet, så du kan kite med ro i sindet. Garantien dækker brud eller tab af udstyr, der måtte opstå under aktiviteten.

Eksempel på en gratis dag:
Du kan nyde denne dag i dit eget tempo. Der er flere muligheder til rådighed for dig:
– nyde hotellets swimmingpool eller de nærliggende strande
– at udforske regionen på egen hånd
– tage med UCPA ud i ørkenen for at besøge berberbyerne med troglodytterboliger i Chenini, Ksar Haddada og Tataouine (et af optagelsesstederne i Start Wars). (som en ekstra mulighed).

Påkrævet udstyr

Til denne tur anbefaler vi, at du har vandresko og en lille rygsæk med, så du kan have dine personlige ejendele med på ture. Du bør også medbringe en jakke til de køligere aftener i begyndelsen af sæsonen.

Vi anbefaler også, at du medbringer din egen førstehjælpskasse med nogle plastre, personlig medicin, myggespray osv. Instruktørerne og lederne har ikke lov til at give dig noget af dette.

Endelig skal du være opmærksom på den djerbiske sol. Tag badetøj med, men også mindst en langærmet t-shirt, hat eller kasket, solbriller (med lukning), beskyttelsescreme til ansigt og læber (om muligt med respekt for vandets fauna og flora).

Hotellet stiller sengelinned og badehåndklæder til rådighed på stedet.

Det nødvendige udstyr til kitesurfing stilles til rådighed af UCPA.

Du er ansvarlig for dette udstyr, og i tilfælde af beskadigelse af dette udstyr er det din egen regning at betale for reparationen. Vi tilbyder dig en mulighed for brudgaranti på reservationstidspunktet eller på stedet for at beskytte dig mod denne risiko.
Sejl og fremskridt i ro og mag.

Forplejning

Fuld pension

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Fuld pension
Alle aktiviteter og besøg er inkluderet i programmet
Sportscoaching
Sportsudstyr
Transport til aktivitetsstederne
Hvis du har bestilt transport med UCPA :
Internationale returflyvninger
Transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Start på et let sted, hvor du har et godt fodfæste.