Ankomst og afrejse

Dag 1 – Ankomst.
UCPA Datça byder dig velkommen søndag fra kl. 18.00. Dette vil være en lejlighed til at finde sig til rette, og hvorfor ikke slappe af ved hotellets pool eller strand inden mødet kl. 19.00.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly på søndag. Ankomst til Bodrum eller Dalaman lufthavn, derefter transport til centret samme dag.

D8 – Hjemrejsen.
Dit ophold slutter den følgende søndag omkring kl. 11.00.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret i løbet af dagen med kurs mod Bodrum eller Dalaman lufthavn med hjemrejse til Paris samme dag.

Dag for dag program

Fra D2 til D7 er din uge med 10 baner tilrettelagt efter vinden, så du kan drage fordel af de bedste betingelser hver dag.

Generelt vil du have en formiddagssession og en formiddagssession om eftermiddagen. Du kommer til træningsstedet fra hotellets strand. Takket være undervisningen og råd fra instruktørerne kommer du hurtigt i vandet. I løbet af hele sessionen sejler du i Middelhavet, efterfulgt af en zodiac, og du nyder et fladt vand med regelmæssig vind.
I tilfælde af manglende vind vil der blive tilbudt alternative aktiviteter.

For begyndere op til beherskelse af vandstart foretrækker vi at arbejde i par. Denne undervisningsmetode giver dig mulighed for hurtigt at tilegne dig en stor mængde information om forberedelse af materialet, start og landing af kiten og sikkerhed. Man mestrer i gennemsnit vandstart efter 5 timers undervisning.

I løbet af din uge vil din fridag være den perfekte mulighed for at slappe af ved hotellets pool og besøge regionen og dens græsk-tyrkiske kultur.

Påkrævet udstyr

På grund af programmet anbefaler vi, at du medbringer kondisko og en lille rygsæk, hvis du ønsker at vandre rundt i byen og dens omgivelser.
Da solen skinner, anbefaler vi, at du tager en hat og solbriller med.

For din komfort anbefaler vi, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med.

Og frem for alt må du ikke glemme dit badetøj 😉

Alt det nødvendige udstyr til kitesurfing er til din rådighed.

Du er ansvarlig for dette udstyr, og hvis det beskadiges, er det din egen regning, at det skal repareres. Vi tilbyder dig en mulighed for brudgaranti på bookingtidspunktet eller på stedet for at beskytte dig mod denne risiko. > Sejl og kom videre med ro i sindet.

Forplejning

Under opholdet er du under fuld forplejning. Morgenmaden indtages på hotellet. Frokosten kan indtages på hotellet, som picnic på øvelsespladsen eller på en lokal restaurant. Middagene serveres på hotellet.

Inkluderet med rejsen

7 overnatninger på hotel i et dobbeltværelse.
Fuld pension på hotellet og på nogle lokale restauranter.
Alle aktiviteter: 10 kitesurfing-lektioner
Sportslig vejledning af kvalificerede instruktører
Det nødvendige sportsudstyr til at dyrke kitesurfing
Transport til aktivitetsstederne

Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale returflyvninger og transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Et nemt og sikkert sted i hjertet af Det Ægæiske Hav