Ankomst og afrejse

Du rejser med UCPA:
Flytider vil blive kendt et par uger før afrejse. Der er mulighed for en flyvning lørdag aften.
Bemærk venligst, at valget af fly fra Paris til Hurghada er meget begrænset og restriktivt: sen ankomst lørdag aften kan være så sent som kl. 4 om morgenen i nogle uger.

> Du rejser ikke med UCPA:
Hvis du ankommer på samme tid som UCPA-flyet, kan du benytte dig af en transfer arrangeret af UCPA, forudsat at du informerer centret på forhånd (til den angivne e-mailadresse) og betaler prisen for denne transfer til vores repræsentant inden afrejse. En taxa fra lufthavnen til hotellet koster ca. 40 euro.

Første nat på båden.

“Afslutning af sejladsen / Fritid i Hurghada
Vi går fra borde i Hurghada efter morgenmaden.

Du har bestilt flyet hos ucpa:
Fritid i Hurghada (spadseretur gennem souks)
Transfer til lufthavnen sidst på dagen og internationalt fly hjem”.

Dag for dag program

Dag 2 – Afgang om morgenen til Giftun Kebir Island, der ligger 10 km øst for Hurghada, hvor vi finder en himmelsk lagune, hvor vi kan tage en session på turkisblåt vand i ly for havets brænding. Denne første dag giver også instruktøren mulighed for at vurdere gruppens niveau med henblik på de følgende dages sejlads. Første aften ude under stjernerne med Hurghadas glitrende lys i det fjerne.

D3 til D7 – Vi løfter anker tidligt om morgenen og sejler nordpå mod en række øer og småøer, der ligger mellem 30 og 50 km fra Hurghada. De fire hovedøer er Shadwan, Tawila, Gubal og Geisum, men der findes også andre småøer i Gubalstrædet. Den kraftige nord/nordvestlige vind (december til februar), der blæser ned gennem Suezbugten, er kanaliseret mellem Sinai-halvøen og fastlandet og giver optimale sejladsforhold.
Hver dag vælger vi det sted, der er bedst egnet til den ønskede sejlads og gruppens niveau: glasklart vand til store sejladser i læ af et koralplateau, lange halsbånd i medvind for at sejle fra en ø til en anden. Afhængigt af hvor vores båd ligger for anker, vil orienteringen i forhold til dønningen også være forskellig for at tilbyde varierede springforhold. To sessioner pr. dag, med hjemkomst til båden ved frokosttid.
I løbet af disse fem dage i ørkenlaguner med turkisblåt vand vil vi helt sikkert få chancen for at møde delfiner. Snorkling og observation af Røde Havs rige undervandsfauna i fritiden.
Hver aften vil vi finde en anden ankerplads til en uforglemmelig nat i læ af en af øerne. Syvende og sidste nat på båden i nærheden af Hurghada.

Dette program er vejledende. Det kan ændres eller justeres afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s personale, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Du vil få tilbudt en garanti for brud på udstyret på stedet, så du kan drage i ro og mag. Den dækker ethvert brud eller tab af udstyr, der måtte opstå under aktiviteten.

Påkrævet udstyr

Din bagage bør ikke overstige 15 kg i lastrummet pr. person!

Anbefalet personligt udstyr :
syntetisk undertøj (Damart, fleece…)
om aftenen. 2 par lette bomuldsbukser, bermudashorts, 1 vindtæt jakke, hue, trøje eller sweatshirt, en let langærmet skjorte,
T-shirts
badetøj
1 par sandaler
solbriller
toiletartikler
et lille individuelt apotek (se listen under sundhed/apotek)
lommelygte med batteri og ekstra pære (pandelampe, praktisk)

Fotos :
UV-filter, vandtæt taske til beskyttelse af udstyret mod fugt, 25, 50 eller 100 ASA-film.

Alt materiale er til din rådighed.

Du er ansvarlig for dette udstyr, og i tilfælde af beskadigelse af dette udstyr vil omkostningerne til reparation være for din regning.
Vi tilbyder dig en mulighed for brudgaranti på bookingtidspunktet eller på stedet for at beskytte dig mod denne risiko.
Sejl og fremskridt i ro og mag.

Forplejning

Varme måltider til middag og aften (lokale retter tilberedt om bord).

Inkluderet med rejsen

krydstogtskibet
Indkvartering, mad (undtagen måltid D8) på krydstogtskibet.
Drikkevand,
tilsyn ved 10 kitesurfing-sessioner,
kiteudstyr,
lån af maske, snorkel og finner

Hvis du bestiller ucpa-transport:

flytransport Paris-Hurghada retur
visumgebyrer, hvis du har flyrejsen med UCPA
lokale overførsler,

Teknisk niveau

Mekka for kitesurfing