Ankomst og afrejse

Dag 1 – Ankomst.
UCPA Cape Town byder dig velkommen søndag fra kl. 16.00.
Dette vil være en lejlighed til at sætte sig til rette og nyde villaens pool.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly lørdag i løbet af dagen, med en flyvetur med overnatning og ankomst til centret søndag i løbet af dagen. Der er sørget for transfer mellem lufthavnen og centret i bil (ca. 30).
(Tidsplanerne kan ændres og vil blive bekræftet et par uger før afrejse).

D8 – Hjemrejsen.
Dit ophold slutter den følgende søndag omkring kl. 11.00.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret i løbet af dagen på vej mod lufthavnen. Efter en flyvetur med overnatning ankommer du til Paris om mandagen.

Dag for dag program

På stedet tilbringer du 8 dage og 7 nætter på UCPA Cape Town.
I løbet af denne uge vil du kombinere fornøjelsen af kitesurfing i en enestående omgivelser med den vilde opdagelse, som en safarioplevelse giver dig.

> Du vil blive coachet i 3 dage, dvs. 6 sessioner af 2 timers surfing på de mange spots i Cape Town-regionen. Du vil blive inddelt efter dit niveau af kitesurfing med erfarne instruktører, som vil give dig personlig rådgivning.

> Safarisiden: Du tager på en to-dages udflugt til Karoo ørkenen, mod Aquila-reservatet (ca. 3 timers kørsel). Her, blandt reservatets 45.000 hektar, vil I køre i 4×4 for at observere reservatets mange fugle og pattedyr, såsom næsehorn, zebraer, løver, giraffer, elefanter og leoparder. 2 udflugter er planlagt: en om eftermiddagen indtil mørkets frembrud, og en næste dag ved daggry, når dyrene er mest aktive. På stedet vil du blive indkvarteret og fodret i hjertet af reservatet.
Tilbage til centret er der frokost på den anden dag. Eftermiddagen er fri til at slappe af ved poolen. For de mere modige kan I udforske området i jeres eget tempo og f.eks. besøge Nelson Mandelas fængselsø eller tage på en paraglidingstur.

Den to-dages safari finder normalt sted i weekenden. Programmet kan dog tilpasses efter vindforholdene, så man kan udnytte de bedste kitesurfingforhold.

Dette program er givet som en indikation og kan ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

På grund af programmet anbefaler vi, at du medbringer kondisko og en lille rygsæk til safarien. Solen er meget stærk, så vi anbefaler, at du tager en hat og solbriller med.

For din komfort anbefaler vi, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med.

Og frem for alt må du ikke glemme dit badetøj 😉

Alt det nødvendige udstyr til kitesurfing (bræt, vest, sele osv.) er til rådighed.

Du er ansvarlig for dette udstyr, og i tilfælde af beskadigelse af dette udstyr er det din egen regning at betale for reparationen. Vi tilbyder dig en mulighed for brudgaranti på reservationstidspunktet eller på stedet for at beskytte dig mod denne risiko, så du kan sejle og komme videre i ro og mag.

Forplejning

Under dit ophold er du på fuld pension.
Morgenmaden indtages i villaen i form af en buffet. Frokosten er i form af en picnic eller på lokale restauranter. Aftensmaden indtages i villaen, hvor en kok tilbereder lokale retter direkte på stedet.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i 6 nætter i den private villa + 1 nat på safari
Fuld pension med en lokal kok i villaen
Alle sportsaktiviteter er inkluderet i programmet: 6 kitesurfing-lektioner
Sportslig vejledning af kvalificerede instruktører
Det nødvendige sportsudstyr til kitesurfing
Transport til aktivitetsstederne
Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale flyvninger tur/retur og transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Vind, hav, sol og dyreliv i Sydafrika!