Ankomst og afrejse

D1 – Ankomst.
UCPA Lumbarda byder dig velkommen på fredag fra kl. 18.00.
Det vil være en god lejlighed til at finde sig til rette, og hvorfor ikke se solnedgangen fra poolen før middagen.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly fredag morgen og ankomst til lufthavnen om eftermiddagen. Fra lufthavnen transfer (2.30 minibus med aircondition til Orebić-molen (2.30 minibus med privat aircondition). Derefter overførsel med færge til øen Korcula, og overførsel til centrum.
Ankomst til centret forventes sidst på dagen.

D8 – Returnering
Dit ophold slutter den følgende fredag kl. 11.00.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret tidligt om morgenen for at nyde en del af dagen i Dubrovnik!
Efter færgen og transporten med minibus ankommer du til Dubrovnik om morgenen. Mens du venter på dit fly om eftermiddagen, kan du tage til denne monumentale by, som har fået tilnavnet Adriaterhavets perle. Det vil være en mulighed for at opleve og besøge den gamle bydel, dens volde, dens palads osv. Med sin unikke arkitektur er den endda blevet brugt som kulisse til optagelser af nogle mytiske serier.
Efter flyveturen ankommer du til Paris tidligt om aftenen.

Dag for dag program

Din ferie er tilrettelagt hver dag efter vejrforholdene, så du kan nyde en uges surfing fuldt ud uanset vindretningen (D2 til D7). Du skifter mellem kitesurfing- og wakeboarding-lektioner afhængigt af vinden og vindpåvirkningerne i området.

Den første morgen på turen giver dig mulighed for at se eller gennemgå de tekniske grundprincipper med forberedelse af personligt udstyr til hver enkelt person. Efter et måltid på en lokal restaurant tager I derefter af sted om eftermiddagen til en fantastisk kitesurfing-session. Hvis vinden ikke er til stede, vil dette være en mulighed for at prøve wakeboarding.

De øvrige dage veksler I mellem frie morgener (gode til at hvile sig eller solbade) og sportsmorgener med wakeboarding-lektioner.
Sidst på formiddagen er det tid til at gøre udstyret klar til eftermiddagssessionerne.
Efter frokost i bugten eller hvorfor ikke direkte på en ø, er det tid til at sejle! Hele eftermiddagen er afsat til omfattende sessioner på Adriaterhavet. Ved kitesurfing eller wakeboarding vil din instruktør (1 for 6 elever) rådgive dig og hjælpe dig med at gøre hurtige fremskridt i det åbne vand. Udvekslingerne med de andre elever under sessionerne er også rige øjeblikke af deling. Når du vender tilbage til centret, kan du slappe af i svømmehallen sidst på eftermiddagen.

I løbet af din uge er der også en fridag, og der er flere muligheder. Du kan slappe af ved hotellets pool eller udforske området på egen hånd. Uanset om du vil leje en cykel for at køre langs kysten, leje en båd for at sejle mellem øerne eller leje en bil for at køre til øens forskellige bugter, vil Khalifa give dig sine råd.

Efter dagens sport er det tid til aftenen:
– En vinsmagningsaften venter på dig. I hjertet af vinmarkerne, på øens højder, vil I spise middag hos en lokal vinproducent.
– En aften på en restaurant på Korcula med udsigt over byen. Flere busser kører jer til centrum på det ønskede tidspunkt.
– UCPA-teamet venter på jer om bord på en båd til en sejltur ved solnedgang, hvor I kan beundre Korcula-lysene.

> Der tilbydes en garanti på 40 euro på hjemmesiden (ikke-refunderbar) eller 50 euro på stedet (refunderbar), så du kan kite med ro i sindet.
Garantien dækker brud eller tab af udstyr, der måtte opstå under aktiviteten.

Påkrævet udstyr

På grund af programmet anbefaler vi, at du medbringer gode vandresko og en lille rygsæk til vandreturene. Da strandene er lavet af småsten, kan det også være nyttigt at medbringe badesko. Da solen er meget stærk, anbefaler vi, at du medbringer en kasket/hat og solbriller og helst en lycra-t-shirt for at beskytte dig mod solen, når du sejler.

For din komfort anbefaler vi, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med. Om aftenen kan det være lidt køligere, så husk at tage en sweater/windbreaker med.
Da solen står tidligt op i Kroatien, kan du også tage en natmaske med, så du ikke bliver vækket af de første solstråler.

Og glem ikke dit badetøj 😉

Alt udstyr i forbindelse med sportsaktiviteterne stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Under opholdet får du fuld forplejning.
Morgenmaden indtages på hotellet i form af en buffet. Frokosten serveres som en picnic eller oftere på lokale restauranter. Aftensmaden serveres på hotellet eller ved nogle lejligheder på lokale restauranter.

NB: Afhængigt af restauranten er visse desserter ikke inkluderet i helpension.

Inkluderet med rejsen

7 overnatninger på Borik Hotel
Fuld pension, herunder mange måltider på lokale restauranter
Alle aktiviteter på programmet, som tilpasses efter vejrforholdene: 4 wakeboard-sessioner og 3 lange eftermiddage med kitesurfing
Tilsyn af kvalificerede sportsinstruktører med lokalkendskab
Det nødvendige sportsudstyr til aktiviteterne
transport til sportsaktiviteterne
Hvis du bestiller transport med UCPA: internationale returflyvninger og transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Et blæsende “hemmeligt sted” mellem øerne.