Ankomst og afrejse

Dag 1 – Ankomst.
UCPA Cape Town byder dig velkommen søndag fra kl. 16.00.
Dette vil være en lejlighed til at sætte sig til rette og nyde villaens pool.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly lørdag i løbet af dagen, med en flyvetur med overnatning og ankomst til centret søndag i løbet af dagen. Der er sørget for transfer mellem lufthavnen og centret i bil (ca. 30).
(Tidsplanerne kan ændres og vil blive bekræftet et par uger før afrejse).

D8 – Hjemrejsen.
Dit ophold slutter den følgende søndag omkring kl. 11.00.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret i løbet af dagen på vej mod lufthavnen. Efter en flyvetur med overnatning ankommer du til Paris om mandagen.

Dag for dag program

Fra D2 til D7 er din uge organiseret omkring kitesurfing på egen hånd (i henhold til søfartsbasens tidsplaner) og en fridag. Under dette ophold er der ingen undervisning, men frihed til at sejle, som du vil, og frihed til at vide, at du træner på en sikker måde, med instruktører, der holder øje med dig, hvis du sejler på dagens spot.

I løbet af ugen vil den frie dag være den perfekte mulighed for at slappe af ved villaens pool eller udforske området i dit eget tempo. Du kan f.eks. nyde udsigten fra Taffelbjerget eller tage en flyvetur for at se Cape Town-området fra luften på en tandemparagliding-flyvning (med en certificeret instruktør), som tager dig på en 10-15 minutters flyvetur afhængigt af vindforholdene og tager dig over Cape Town, det ikoniske sportsstadion og de forskellige kvarterer i området).

Påkrævet udstyr

På grund af programmet anbefaler vi, at du medbringer kondisko og en lille rygsæk, hvis du ønsker at vandre rundt i byen og dens omgivelser. Da solen er meget stærk, anbefaler vi, at du tager en hat og solbriller med.

For din komfort anbefaler vi, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med.

Og frem for alt må du ikke glemme dit badetøj 😉

Der leveres ingen materialer.

Udstyr kan lejes som en mulighed ved booking eller på stedet, afhængigt af tilgængelighed. Du er selv ansvarlig for dette udstyr. I tilfælde af beskadigelse af udstyret skal du selv betale for reparationen.

Bemærk venligst, at hvis du tager ucpa-flyet, er der ingen ekstra bagagetilladelse til dit sportsudstyr.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

7 overnatninger i den private villa
Fuld pension med en lokal kok i villaen
Sportsudstyr (hvis det lejes som en mulighed)
Hvis du har bestilt transport med UCPA: internationale flyvninger tur/retur og transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

På vej til Sydafrika: vind, hav og sol!