Ankomst og afrejse

Dag 1 – Velkomst i sportsbyen fra kl. 17.30
Hvis du har valgt UCPA-transfer: Afrejse fra lufthavnen ved UCPA-flyenes ankomst, bustur til Trois Rivières, båd til Les Saintes, middag og overnatning i sportsbyen.

Dag 8 – Fri formiddag. Afrejse fra sportsbyen omkring kl. 12.30. Natflyvning til Paris
D9 – Ankomst til Paris omkring kl. 7.00 om morgenen

Dag for dag program

D2 til D6 – 8 katamaransessioner
Sejlads arrangeres i halve og hele dage med picnic.

Der veksles mellem tekniske opsætninger og lange halse med det formål at udvikle selvstændighed, kontrol over båden og navigationsstyring (sømandskab).

Vi vil tilbyde dig forskellige sejladsprojekter for at udvikle din kontrol med båden i henhold til forholdene og opdage Saintes-arkipelagets kyster. Du vil opdage fornemmelserne af fart og balance i båden (med trapez og abseil). Du vil kunne sammenligne dine hastigheder, indstillinger og baner på en bane eller mens du sejler i en flåde.
Vi vil give dig nøglen til at observere og forstå vindens særlige karakteristika alt efter dens retning og til at vælge det rigtige sejlområde.

D7 – Fri dag: Slap af på stranden eller tag på udflugt til de andre øer

Guadeloupe-dag: Tidlig morgentur med båd, besøg på Basse-Terre-markedet efterfulgt af en tur i den tropiske skov mod Carbet-vandfaldene. Stop ved Longueteau romfabrikken, frokost og besøg på en bananplantage.

Dagstur til Marie-Galante: Marie-Galante ligger få kilometer fra Les Saintes, mellem Grande-Terre på Guadeloupe og Dominica, og er en af de mest stille øer på Antillerne. Få mennesker, postkortstrande, en varm velkomst og sukkerrørsafgrøder med nogle reference destillerier.
Overfart med privat båd (45 minutter), gruppe på 12 personer, lokal guide, frokost inkluderet.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til din komfort:
En lille førstehjælpskasse, personlig medicin og myggespray.
Det er nyttigt at have en pandelampe med.

Praktisk for aktiviteten:
Medbring handsker og støvletter.
Medbring lukkede sko som f.eks. kondisko for at nyde de mange vandreture.

Pas på solen! Medbring meget effektiv solbeskyttelse. Medbring mindst en langærmet lycra-T-shirt med lange ærmer, en hat eller kasket, solbriller (med lukning), og glem ikke badetøjet.

Guadeloupe ligger i et tropisk område, tilstedeværelsen af myg er hyppig, medbring myggebalsam og cremer til om aftenen (ingen biafine).

I en mere miljøansvarlig tilgang stiller vi ikke længere plastikflasker til din picnic til rådighed, husk at medbringe din vandflaske.

Alt sportsudstyr stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
8 sejladser på katamaran
Tilsyn og udstyr til de planlagte seancer
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Oplev Saintes-arkipelaget med katamaran